Elanike sõnul on Elektrileviga suhtlemisel sein ees

Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula valla serva ja Lihulat läbib juba üks 330kilovoldine elektriliin. Foto: Urmas Lauri

Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula valla serva ja Lihulat läbib juba üks 330kilovoldine elektriliin. Foto: Urmas Lauri

Käpla külas toimuvate elektriliini hooldustööde tõttu on elanikel rivist välja läinud mitmeid elektroonikaseadmeid, Elektrileviga suhtlemisel on aga Käpla elanike sõnul justkui sein ees.

Elektrilevi kommunikatsioonijuhi Kristi Reilandi sõnul vahetatakse Käpla külas keskpingeliinil umbes seitsme kilomeetri ulatuses paljasjuhet kaetud juhtme vastu, mis peaks tulevikus tagama piirkonna elanikele senisest stabiilsema elektriühenduse.

Töid viib seal läbi Elektrilevi koostööpartner Leonhard Weiss OÜ. „Kuna tööd on rasked ja väga ajamahukad, otsustas partner kogu tööde teostamise ajaks paigaldada alajaama generaatori, et mitte teha elanikele külmal ajal pikemaid elektrikatkestusi,” rääkis Reiland.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Läänlane
3 kuud tagasi

Aga meil Läänemaal on ju võrguteenuse osutajaks Imatra. Kas Kärplas siis ei ole? Imatra on küll väga asjalik ja nende liinid töökindlad. Detsembrist alandas Imatra võrgutasu kah veidi, jajah, lugesid õigesti – alandas!