Juhtkiri: madallennul vallavalitsemine

Lääne Elu

info@le.ee

Lääneranna vallavanem Ingvar Saare ei näe selles, et vald soovib Matsalu loodusfilmide festivali (MAFF) kaubamärki enesele krahmata, midagi taunimisväärset. Tema sõnul tahetakse sellega tagada, et filmifestival Lääneranna valla maamärgi ja Lihula tunnusena säiliks. Vallavanem kasutas kaubamärgi omandamise põhjenduseks terminit „ettevaatusabinõu”.

Taotluse kaubamärgi Matsalu Loodusfilmide Festival omandamiseks esitas vallavalitsuse palgatud patendivolinik patendiametile juba juunis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Toots
3 kuud tagasi

Matsalu loodusfilmide festivali (MAFF) asutasid 2003. aastal Lihula vald, Matsalu rahvuspark ja Eestimaa looduse fond koos filmitegijatega.
Lääneranna vallal, Lihula valla õigusjärglasena, on sellele kaubamärgile täielik õigus.

Philippo Magma
3 kuud tagasi
Reply to  Toots

Kas keegi on näinud kedagi, kes on näinud-kuulnud Läänerannas kedagi heatahtlikke samme tegemas? Ega vallavanema kingad selleks pisut liiga suured ole? (“Kuigi Lotman ütles Lääne Elule, et tema arvates oleks vallavalitsuse poolt heatahtlik samm, kui nad loobuksid MAFFi kaubamärgi annekteerimisest, seda ilma tööstusomandi apellatsioonikomisjoni või isegi kohtu otsuseta ilmselt ei juhtu.”)

Juhan
3 kuud tagasi

Ärimeheks on sellist vennikest ikka palju nim.rohem ikka nagu äratatakse.

Läänerandlane
3 kuud tagasi

Oi oi oi, millega need meie vallavalitsejad tegelevad🤔 teiste tublide tegijate tegemised endale krahmata…Aasta kool kinnipandud-kiusatud, et Lihula saaks superlux uue koolimaja, vuntsitud viinaköögi jms

Mnjah
3 kuud tagasi

Uuri siis esmalt ajalugu, saad targemaks

ikka
3 kuud tagasi

salaja ja seljataga

niijuhtub
3 kuud tagasi

kui lasete ärimehed võimu juurde

Maksame hädavareste arveid
3 kuud tagasi
Reply to  niijuhtub

Need praegused poliitikud rohkem nagu lapsärimehed- midagi ei oska, midagi ei mäleta, miski ei huvita!

Suur Pilt
3 kuud tagasi

Pisikesed põlvpükstes päkapikupoisid ja lillkirjas seelikutes päkapikupiigad kühvlikeste ja ämbrikestega rannas askeldamas; kõik kohad on merekarpide ja kividega kaunistatud liivakooke ja -losse täis. Aeg-ajalt minnakse tülli, siis mõni nutab, mõni naerab, mõni solvub, mõni häbeneb, keegi sikutab kedagi patsist, keegi narrib kedagi või midagi… Kirjutatakse kirju, hüütakse appi, ähvardatakse, vaieldakse, maadeldakse, lüüakse… “Külakaklus pole minu tase,” pomiseb üks pahuralt ja läheb eemale mossitama. Siis üks lokkis kiharatega mehike hüüab heleda häälega : “Oli, mis oli, mängime edasi!” “Jaa, hea mõte! Õiglus võidab,” hõikab teine, lokkideta, vastu. “Tulge, las ma külvan teid armastusega üle!”; “Elu on lill,” kostab naishääl. Siis lepitakse… Loe rohkem »

Täpdi Fettuccino Mascarpone-Tipptops
3 kuud tagasi
Reply to  Suur Pilt

Kellele sooja hiirepiima?