Võrkpalliturniiri kolmanda etapi võitsid Kuld, Kokvel, Põldäär ja Nukki

Võrkpalliturniiri esikolmik. Foto: erakogu
Võrkpalliturniiri esikolmik. Foto: erakogu

27. detsembril toimus sisehooaja segavolle turniiri 3. etapp Cramo Estonia AS auhindadele.

Kolmandal etapil osales 38 võrkpalli sõpra, kes moodustasid kokku 10 võistkonda. Võistkonnad olid jagatud kaheks alagrupiks, kus mängiti omavahel läbi üks geim 21 punktini ning seejärel poolfinaalid ja finaal.

Turniiri kolmanda etapi võitis võistkond, kus mängisid Janar Kuld, Targo Kokvel, Bruno Põldäär ja Heliko Nukki. Teiseks jäid Gert Käsk, Hergo Kallus ja Lisete Mikk. Kolmanda koha saavutasid Hendrik Naar, Peeter Simson, Reelika Smill ja Tanel Valgre.

Kolme etapi kokkuvõttes on turniiri punktiarvestuses hetkel meeste esikolmik järgmine: Kristjan-Sander Peterson, Marcus Jundas ja Hergo Kallus, naiste esikolmik: Heliko Nukki, Triin Heilu, Aive Aljaste.

Kokku on osalenud kolme etapi peale kokku 69 võrkpallurit, mis on muljetavaldav kogus võrkpalli sõpru. Suur tänu kõigile osalejatele!

Turniiri korraldab Ridala spordiklubi.

Järgmine etapp toimub 2. veebruaril algusega kell 18 Wiedemanni spordihoones.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments