Nädalavahetusega sulas Läänemaal 18 sentimeetrit lund

Keskkonnaagentuuri mõõtmiste järgi oli laupäeva hommikul Lääne-Nigula ilmajaamas 19 sentimeetrit lund, millest esmaspäeva hommikuks alles jäänud vaid sentimeeter.

Enim sulas lund laupäeva jooksul kui lumekihi paksus vähenes 13 sentimeetrit. Läänemaast rohkem, 14 sentimeetrit lund sulas või vajus laupäeva jooksul kokku Hiiumaal Ristnas. Mujal Eestis vähenes lumekihi paksus vähem.

Esmaspäeva hommikuks oli kogu lumi sulanud saartelt, Lääne-Eesti oli lumevaene. Kõige rohkem lund on Ida-Virumaal, kus nii Tudu kui ka Jõhvi mõõtmisjaamades on 25 sentimeetrit lund.

Sulailmad jätkuvad terve nädala jooksul. Teisipäevaks lubab keskkonnaagentuur kuni seitse soojakraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Politoloog
4 kuud tagasi

Sulas nagu valitsuse usaldus pärast valimisi.
Ja ei tule enam kunagi tagasi!

Tasku filosoof
4 kuud tagasi
Reply to  Politoloog

Politoloog!
Kui nüüd jälgida delfi kommentaare ja kommentaaridele laotud plusse/miinuseid, siis tundub, et toetatakse ikkagi reformi hämaraid tegusid ja valetamist ning sõimatakse ekret.

AVS
4 kuud tagasi
Reply to  Tasku filosoof

Kuna artiklil pole poliitikaga seost, siis muud ei viitsi kommenteerida, kuid ekre veebitrollide poolt sellise poliitjura (ja tavaliselt suht rõveda) toppimine suvaliste artiklite alla on küll sõimamist väärt asi. Kasvõi need postitused siin – no kuidas need artikli teemasse puutuvad?

Nojaa, aga
4 kuud tagasi
Reply to  AVS

Noo mis trollid!? Inimene on sellest toompea tegelaste klounaadist saanud nii suure vapustuse, et ajab lihtsalt kirjutama oma nördimusest.

See on huvitav,
4 kuud tagasi

sest uudise järgi ju ainult 10cm lund sadaski alla 😀