Läänemaa vehklemismeistrid on Trynova ja Priinits

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 68

 

 

Läinud nädalal Haapsalus peetud Endel Nelise nimelistel Läänemaa meistrivõistlustel epees olid parimad klubi En Garde vehklejad – naistest võitis Julia Trynova ja meestest Sten Priinits.

Päeva alustanud naiste võistlusel osales 13 vehklejat. Võistlused võitnud Trynova alistas veerandfinaalis 15:10 Maria Embrichi (IREM) ja läks poolfinaalis vastamisi Nelli Differtiga. Sel korral ei suutnud Differt oma suuremat kogemuspagasit ära kasutada ja pidi tunnistama 15:12 Trynova paremust.

Finaalis oli Trynova vastaseks kogenud Irina Embrich (IREM), kuid ka sel korral oli parem noor vehkleja ning Trynova võitis Embrichi 15:9. Kolmandad kohad läksid Nelli Differtile ja Iris Maria Matskevitšile (Tallinna Mõõk).

Päeva teises pooles peetud meeste võistlusel oli rajal 31 sportlast. Võistlused võitnud Priinits alistas esmalt 15:11 Jan Joonas Pevkuri (Tallinna Mõõk) ja läks veerandfinaalis vastamisi Mathias Murumaaga (Tallinna Mõõk), keda võitis 15:9. Poolfinaalis oli Priinits 15:8 parem Markus Salmist (Tallinna Mõõk). Finaalis oli Priinitsa vastane klubikaaslane Oliver Laasik, keda Priinits võitis 15:7.

Teiseks tulnud Laasik oli esimeses ringis alistanud 15:7 Georgi Paškovski (IREM) ja seejärel 11:10 Ruslan Eskovi (Tartu Kalev). Veerandfinaalis oli Laasiku vastane Ilia Žurba (Tallinna Mõõk), keda Laasik võitis 15:4, poolfinaalis alistas ta Valentin Altunini (IREM) 15:14. Altunin ja Salm said kolmanda koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments