Vald otsib ühendraamatukogule juhti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vald kuulutas välja konkursi, et leida direktor Lääne-Nigula keskraamatukogule, mis ühendab kõik praegused raamatukogud.

Kõik valla 11 raamatukogu otsustas Lääne-Nigula volikogu ühendada tuleva aasta 1. jaanuarist. Lääne-Nigula kultuurijuhi Varje Paaliste sõnul alustab uus direktor tööd 2. jaanuarist.

Missuguses raamatukogus ta tööle hakkab, ei osanud Paaliste veel öelda. „See sõltub konkreetsest inimesest, kes juhiks saab,“ ütles Paaliste. Kui valituks osutub keegi senistest raamatukoguhoidjatest, siis sõltub töökoht sellest, mis raamatukogus ta on töötanud. „Või siis sellest, kus on rohkem tööd, sest uus juht hakkab tegelema ka lugejateenindusega,“ ütles Paaliste.

Ükski senine raamatukoguhoidja Paaliste sõnul tööd ei kaota ja ühtegi raamatukogu ei suleta.

Lääne-Nigula keskraamatukogu direktori konkurss kestab 30. novembrini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Milleks?
19 päeva tagasi

Ühendraamatukogu? Mis asi see on ja miks seda vaja on? Toimib ju praegu kõik, igas raamatukogus töötaja olemas. Milleks vaja veel kedagi juurde ja sellele kulutada? Kui on raha üle, võiks selle olemasolevate raamatukogude vahel igakuiselt ära jagada, küllap praegused raamatukogu töötajad sellega oskaksid midagi paremaks ja huvitavamaks teha!

Maakas
19 päeva tagasi

Nõuded kandidaadile on muljetavaldavad, aga palk kõigest 1300€ bruto. Oh jumal, sa näed ja ei mürista! Ma ei tunne ühtegi juhti, kes sellise palga eest oleks nõus kogu seda karja juhtima. Olles ka ise juht olnud tean, mida juht tegema peab ja mille eest vastutab. Aga aitäh pakkumast.

keda
20 päeva tagasi

siis otsitakse, juhi, juhatajat või direktorit, või kõiki kolme korraga, ka managere on saadaval

muidu polegi oluline
20 päeva tagasi
Reply to  keda

Kandideeri! Kui oled võitnud, näed kohe, mis tiitliga ameti said!

Maali
19 päeva tagasi
Reply to  keda

Kolhoosi esimeest.