Aasta isa selgub kuue kandidaadi seast

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Melissa taaduga merel. Läänemaa aasta isa Heino Niklas võtab alati hea meelega lapselapsi kalale kaasa. Foto: erakogu
Möödunud aastal sai Läänemaa aasta isa tiitli Heino Niklas, kes võtab alati hea meelega lapselapsi kalale kaasa. Foto: erakogu

Läänemaa aasta isa konkursile esitati kuus kandidaati, kelle seast SA Läänemaa valib ja kuulutab tiitlisaaja välja isadepäeva eel.

SA Läänemaa vabaühenduste konsultandi Maarja Läänesaare sõnul on kandidaate üle terve maakonna, on isasid ja vanaisasid. „Seekord on toredasti mitmekesine valik,” märkis ta.

Mullu pälvis Läänemaa aasta isa tiitli neljandat põlve rannakalur, üle 40 aasta abielus olnud Heino Niklas, kellel on kaks last ja neli lapselast. Varem on tiitli saanud Kalle Orumaa, Toomas Räli, Tiit Seiton, Hannes Smitt, Andres Paju, Maanus Jõevee, Ülo Loorens, Talis Gilden, Jaanus Tameri ja Arvo Allik.

Isadepäev on 12. novembril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsirkus
5 kuud tagasi

missugune!

kuidas
6 kuud tagasi

siis seda võtta, kui isa on ema, nagu seltsimees liisa seda kindlalt väidab

Kuli
6 kuud tagasi

Meil palju Ukraina naisi linnas liikumas. Tore oleks kui linnapea või mõni tähtis tegelane oleks nende lastele siin Eesti poolne isa. Nagu suur juht. Nii äge ja väiksemad juhid oleks nagu otsast kinni pooleteramehed.. poolteisttirilimpsti:)

kui nii öeldakse,
6 kuud tagasi

Valige iüks isa ja kõik ülejäänud on koheselt vähem isad.

ka
6 kuud tagasi

aasta rongaisa tuleks valida

Kulinaaria
6 kuud tagasi
Reply to  ka

siis kuskilt Taeblast või Palivere poolt