Politsei: Haapsalus läksid mehed kaklema

Lääne Elu

info@le.ee

13. oktoobril kella 14 ajal sai politsei teate, et Haapsalus Tehnika tänaval asuvas parklas lõi 56aastane mees 69aastast meest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
6 kuud tagasi

Kus nad siis kaklema oleks pidanud?

Huvitav
6 kuud tagasi
Reply to  Arvos

Tundub naljakas või?

Kaare
6 kuud tagasi
Reply to  Arvos

On siis üldse mõtet kakelda? Elu niigi lühike!

Rusikas
6 kuud tagasi
Reply to  Kaare

Teeb ju elu põnevamaks.

En.
6 kuud tagasi

Kui asi üldse politseini jõudis, paluks täpsemat tausta ka, st. kas linnas liikumine on tõesti ohtlik või kaklesid ‘sõbrad’ omavahel? Saan aru, et vabariigi valitsus on rahvast võõrandunud ja päälike kõnet tuleb kuulata nagu läbi klaasi, huultelt lugedes. Aga kes keelab ühe väikese rahva väikese maakonna väikesel politseijaoskonnal kirjeldada ajakirjanikule, mis päriselt juhtus või vähemalt, kuidas asi esialgu välja nägi? Maha ümmargune kantseliit! Lugege 2. MS eelseid Lääne Elusid, kus kirjeldatakse päris elu! Kui nüüd öeldakse, et politsei täpsustavad kommentaarid on enne uurimise lõppu lubamatud, siis üllatus-üllatus – Kalle Grünthali jõhkrast tankimiskrimikuriteost kaikus meedia juba enne uurimise ALUSTAMIST. Kuid Grünthal… Loe rohkem »

lihtsameelne
6 kuud tagasi
Reply to  En.

selleks seda loba siia küntakse , et sinult lihtsameelselt raha välja meelitada, mine vaata , milline veoauto neil toimetuse maja taga seisab, see tahab ju süüa ja juua, samuti ka need mõistatuste vorpijad, — Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett

toits
6 kuud tagasi

vot on uudis

ahtu
6 kuud tagasi
Reply to  toits

No kes kellele ss tegi lõpuks ……homme lähen uurin , ehk saan teada

Misasi
6 kuud tagasi
Reply to  toits

Ongi ju uudis. Varsti peksulinna tiitel käes.

Hele Hiir
6 kuud tagasi
Reply to  Misasi

Lihula võidab ; )