Politsei leidis kadunud Milvi surnuna

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei leidis Lääneranna vallas kadunud 81-aastase Milvi täna surnuna.

Politsei otsist naist laupäeva õhtust. „Laupäeval kammisime Mälikülas läbi naise kodupiirkonda. Pühapäeval tulid lisaks politseinikele appi otsima ka umbes 15 vabatahtliku ja kaasasime otsingule ka PPA lennusalga kopteri,” ütles Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Evelin Engel-Lepp.

Otsingud jätkusid täna hommikul, kui politseinikud kammisid läbi maastikku ja kontrollisid ala droonidega. „Paraku leidsime naise täna kella 13 paiku tema kodu lähedalt metsatukast surnuna. Naisel vägivallatundemärke ei olnud ja tema täpne surma põhjus selgitatakse kohtuarstlikul lahangul,” ütles Engel-Lepp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
väga kurb
4 kuud tagasi

vanad inimesed uitavad kuskil üksinda ringi, siis leitakse surnuna, noored kaovad ja jälle kuskil leitakse keha ja vägivalla märke pole… Miskit on meie ühiskonnas ikka väga valesti…..Liiga palju selliseid juhtumeid tilukese riigi jaoks…..

aga
4 kuud tagasi

ööd on meil jahedad