Arno Peksar peatas volitused

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Arno Peksar. Foto: Urmas Lauri

Arno Peksar. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavolikogu liige, Eesti üks kauaaegsemaid kohaliku omavalitsuse töötajaid Arno Peksar peatas oma volitused pooleks aastaks.

„Võib ju väikese pausi võtta pärast 34 aastat,“ ütles Peksar Lääne Elule. Pooleaastane paus on Peksaril esimene pärast 34 aastat omavalitsustööd. „Lihtsalt ei ole aega,“ põhjendas Peksar.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Raul
6 kuud tagasi

Eks tal elutöö tehtud ka ju. Lääneranna vald tehtud ja Pärnu külge ka pandud – haldusreform tehtud. Nüüd koolireform ka tehtud. Mis seal ikka enam.

Valdo
6 kuud tagasi

Leidub ikka inimesi, kes soovivad elada mustvalges maailmas! Avage silmad ja nautige elu.

korrektuure vaja
6 kuud tagasi

Nagu naelutatud meil kõik saadikud. Koht on soe olemas .- tahan käin, ei taha, ei käi. Normaalne oleks ikka nii nagu lihtinimestelgi, kui ei jõa käia, kui loobud, siis loobudki. Riigikogulastel sama pull. Saadikukoht kätte saadud ja see ongi saadiku “oma” – teen mis tahan. Kõrgem klass ja madaladmatel on teised reeglid.
Ei räägi Peksarist, vaid üleüldiselt.

krõmpsluu
6 kuud tagasi

Juhtusin hiljuti infutunni ülekannet vaatama,kohal oli 23 saadikut.

Hello Titty
6 kuud tagasi

Lihtsalt huvi pärast tahaks teada, miks sa ennast madalamaks klassiks tituleerid? Teiseks kuhu “madalamaid” valitakse, et nad siis neil positsioonidel püsivamad on kui “kõrgem” klass?

arusaamist
6 kuud tagasi
Reply to  Hello Titty

Lihtne vastata – kohe muututakse “kõrgemaks klassiks” kui saadikuteks valitakse. Varem on nemadki lihast ja luust, siis ühtäkki om õigused suuremad kui mittevalitutel.

Hello Titty
6 kuud tagasi
Reply to  arusaamist

Kahjuks see ei vasta mu küsimusele, sest isegi kui nii on, siis reaalne võrdlusmoment puudub või sa ei suuda seda leida.

Hello Titty
6 kuud tagasi

Kogenud poliitik – saab aru, et kaasa minna praegu teostatava poliitilise enesetapuga võitluskaaslaste poolt on rumalus.

Anonüümne
6 kuud tagasi
Reply to  Hello Titty

Eile õhtul oli Plekktummi saade.

Anonüümne
6 kuud tagasi
Reply to  Anonüümne

Vabandust,…trummi.

Hello Titty
6 kuud tagasi
Reply to  Anonüümne

Ma Plekktrummist ei tea midagi, aga ämbreid on siin samas rütmis kolistatud juba pikalt 😀

Kod.
6 kuud tagasi
Reply to  Hello Titty

Etv s järelvaadatav . Seal metsküla exdir tunnistas ausalt et kool on suletud, töötajad koondatud, koondamisrahad saadud ja erakool selgelt ei vea välja

Kod.
6 kuud tagasi
Reply to  Kod.

Äriregistris pole sellist asutust , järelikult ei saa ta teha mingeid toimunguid .
Mis juht ? On tal kehtiv tööleping? Ise ta ju tunnistas et tööleping on lõppenud , ta on kätte saanud koondamisrahad ja ka seda et ametlikult seda kooli ei eksisteeri

Aga...
6 kuud tagasi
Reply to  Kod.

…kui EHIS’es on kool alles ja koolitusluba kehtib?

IRW
6 kuud tagasi
Reply to  Aga...

Luba ? Kellele ? Kooli kui sellist äriregistris pole . Õpetajad on koondatud e. koolil pole ühtegi õpetajat . Ja luba on vist ka väljastatud hoopis vallale

Kallis...
6 kuud tagasi
Reply to  IRW

…laps. Mis vist? Kui koolitusluba on väljastatud koolile siis on see väljastatud koolile. Vald ei ole haridusasutus ja valda sa ei leia EHIS’est.
Kui õpetaja vastab kutsestandardile siis võib ta õpetada olenemata sellest, kas on äriühingu liige või mitte, eriti kui ta teeb seda tasuta.

Hello Titty
6 kuud tagasi
Reply to  Kod.

See ei tähenda ju midagi.

Eestlased on korduvalt anastatud, okupeeritud, orjastatud ka, see ei tähendanud õnneks rahvuse ja inimeste langemist, ehkki juriidiliselt see nii oli.

Nüüd on jälle uued kupjad, kes üritavad uusi ideoloogiaid ellu viia ja pole midagi muud kui vastu seista.

Ideoloogiad tulevad ja lähevad nii ka seadused – inimesed jäävad. Seda hämmastavam inimkonna kestev lollus ühtesid ja samu vigu ikka ja jälle teha.