Täna selgub Milanos maailma parim epeenaine

Vehkleja Nelli Differt tunneb koduses En Garde’i vehklemishallis rõõmu Euroopa meistrivõistluste pronksi üle. Foto: Malle-Liisa Raigla
Maailmameistriks pürib ka vehkleja Nelli Differt. Foto: Malle-Liisa Raigla

Itaalias Milanos algasid nädalavahetusel vehklemise maailmameistrivõistlused. Paljulubavalt alustasid turniiri Eesti epeenaised.

Tänavustel Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Nelli Differt oli alagrupiturniirist vaba, sest tänu maailma üheksandale reitingureale pääses ta otse põhiturniirile ehk 64 parema hulka.

Kristina Kuusk vehkles alagrupis isukalt ja alistas viis vastast. Paraku lipsas sisse ka üks kaotus ja see kukutas Kuuse napilt väljalangemisringi. Seal jäi meie vehkleja algul mehhiklanna Maria Fernanda Moralese vastu taha 1:4, kuid suutis lõpuks võita 15:13.

Samuti läbi väljalangemisringi jõudsid põhiturniirile teisedki Eesti epeenaised – Irina Embrich ja Erika Kirpu. Tartust pärit Kirpu elab ja treenib juba aastaid Milanos. Seega toimub MM tema praeguses kodulinnas.

Naiste põhiturniir algab täna ja õhtuks on maailmameister selgunud. Eesti meeskonna esinumber Sten Priinits sattus aga vehklemishalli asemel hoopis Milano haiglasse.

„Teibiliim ja päike tekitasid allergilise reaktsiooni. Tekkis bakteriaalne infektsioon,” seletas vehkleja oma olukorda Delfile. „Mul on seda varem ka juhtunud. Tervisekindlustust vehklemisliit ei teinud, aga tegime selle ise.”

Loodetavasti on Priinits haiglaseinte vahelt paari päeva pärast väljas, sest siis algab meeskondlik turniir. Individuaalselt ei pääsenud mitte ükski Eesti epeemees põhiturniirile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments