Piirsalus kukkus lehm kaevu

Lääne Elu

info@le.ee

6. juulil kell 9.43 kutsuti päästjad Lääne-Nigula valda Piirsalu külla, kus lehm oli kaevu kukkunud. Päästjad tõmbasid looma koormarihmade ja traktori abil kaevust välja ning perenaine tegeles temaga edasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krõmpsluu
7 kuud tagasi

Ivan Makarov kirjutab,et vaene lehmake sattus peale Riisalu lahkumist depressiooni ja tahtis end kaevu ära uputada.

Häda ajab härja kaevu.
7 kuud tagasi

Lehm tahtis kontrollida.

Kaev
7 kuud tagasi

Ütlesin küll, et usaldagu, aga…