Pidu mitmes kuues ehk kuidas LÜGI koor laulupeol käis

Läänemaa ühisgümnaasiumi noortekoor ja dirigendid rongkäiguks valmistumas. Foto: erakogu

Läänemaa ühisgümnaasiumi noortekoor ja dirigendid rongkäiguks valmistumas. Foto: erakogu

Terve aasta kestnud harjutamised olid läbi ja kätte oli jõudnud aeg seada sammud Tallinna poole. Miks just sinna? Ikka seepärast, et ees ootas laulupidu „Püha on maa”. Niisiis läksime ka meie, Läänemaa ühisgümnaasiumi noortekoor, peole.

Reede, 30. juuni

Päev oli seiklusterohke. Vaatamata sellele, et buss väljus hommikul kell 6.30, oli enamik meist elevil ja reipad. Bussisõit möödus meeleolukalt. Üks kooriliige oli oma kätega teinud valmis mängukaardid ja demonstreeris neid ülejäänutele – ütleks nii, et LÜGi noortekooris on huumor olulisel kohal.

Tallinna jõudes algas koolimaja otsimine – seda ümbritsesid kõrged kortermajad ja kitsad tänavad. Ööbisime Lasnamäe gümnaasiumis ja meie õnneks oli pood kohe üle tee, nii et traditsioonilised õhtused poetiirud ei jäänud tegemata. Koolimajja jõudes pakkisime asjad lahti, tegime asemed ära ja seadsime sammud lauluväljakule, kus algas esimene segakooride proov. Ei saa mainimata jätta, et lauluväljakule jõudmine oli paras katsumus – selle asemel, et minna otse, läksime meie ringiga. Kuid igal asjal on siiski ka hea pool – saime vähemalt 10 000 sammu täis!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments