Juhtkiri: silmakirjalik käitumine

Lääne Elu

info@le.ee

Parkimine on Haapsalu igasuvine probleem. Aastaid on linnavalitsus sellele vaadanud läbi sõrmede, kuigi tellis tänavu kõige probleemsemateks nädalavahetusteks kohale kontrolörid. Linnavalitsus justkui püüaks suvist parkimisprobleemi lahendada, kuid samal ajal soovib muuta parkimist vanalinna tänavatel aastaringseks – nagu praegu juba toimub kitsal parklateta Sadama tänaval.

Kuidas muidu mõista, et mõne aasta pärast pole linnaelanikel ega turistidel enam Lossiplatsile parkima asja, sest selle on hõivanud linnavalitsuse ja Lossiplatsi ümbruses renoveeritud majade elanikud, kellel oma kinnistul parkida pole võimalik?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Liiklus inspektor
9 kuud tagasi

Jah, tänavad võiks kõik olla kollase servaga! Niine ja Sadama tänaval küll seisvad autod väga segavad, nii bussi kui autoga liigelda!

Maksame hädavareste arveid
9 kuud tagasi

Ja linnal peab olema liiklusjärelevalve, kes iga päev sõidab kõik tänavad läbi ning teisaldab valesti pargitud autod!

Noor
9 kuud tagasi

Mis asjtundmatu kirjutis! Miks uues Vee ja Vaba tänava parklates ei või parkida? Kõik ei pea Lossiplatsil parkima.Koos peatänava remondiga on tekkinud uued parklad.

Tee meister
9 kuud tagasi
Reply to  Noor

peatänavat enam ei ole 🙁
On sõiduks kõlbmatu monstrum!
Lisaks halvas seisus kõrvalteele.

aeg
9 kuud tagasi

on hakata korraldama parkimisfestivale, st. rahvas tuleb haapsallu nädalavahetuseks parkima, saab parkida erinevates parklates, lastele on mõeldud mängutoad, et igavaks ei lähe, väga põnev oleks ööparkimine ja pimeparkimine, st lased kellelgi auto kuhugi ära parkida ja siis pead selle linna pealt üles otsima, võimalik parkimine huvitavaks ja atraktiivseks teha on palju