Päästjad kustutasid Tennise tänaval lõkke, Virtsus sõitis auto vastu posti

Lääne Elu

info@le.ee

3. juulil kell 17.01 kutsuti päästjad Haapsalu linna Uuemõisa alevikku Tennise tänavale, kus tehti lõket. Kuna lõkkes põletati värskeid oksi, millest tekkiv suits häiris naabreid, palusid päästjad lõkke kustutada.

Kell 20.38 sõitsid päästjad Lääne-Nigula valda Saunja külla Jõekääru põiku, kus laps oli jäänud autosse luku taha. Päästjad muukisid ukse lahti ning vanem sai oma lapsukese kätte, kellega oli kõik korras.

4. juulil kell 00.12 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Lääneranna vallas Virtsu alevikus Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare teel, kus auto oli tänavavalgustuspostile osta sõitnud. Päästjad aitasid kannatanud sõidukist välja, likvideerisid sellel süttimisohu ning lõpuks puhastasid tee. Kuna avarii tõttu oli post tänavale kukkunud, kerisid päästjad juhtmed kokku ning märgistasid sündmuspaiga päästelindiga. Sündmusest teavitati kohalikku omavalitsust. Õnnetuses inimesed viga ei saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla
10 kuud tagasi

Virtsus tõesti enam midagi teha polegi, kui vastu posti sõita. Kooli ka kärbitakse..jne. Mida järgmiseks…jne.