Holm pank hakkab pakkuma refinantseerimislaenu

Lääne Elu

info@le.ee

Kaspar Kalvet. Foto: Holm Bank
Kaspar Kalvet. Foto: Holm pank

Kodumaisel kapitalil põhinev Holm pank tõi turule eraklientidele mõeldud refinantseerimislaenu, mis võimaldab erinevate finantsteenuse pakkujate poolt väljastatud väikelaenud põimida kokku ühte lepingusse, tehes laenude tagasimaksmise kliendile niimoodi lihtsamaks ja laenumakse tihtipeale väiksemaks.

Holm panga juht Kaspar Kalvet ütleb, et Holm refinantseerimislaen annab võimaluse üheks laenuks kokku tuua nii väikelaenud kui järelmaksud, ning annab inimesele hea ülevaate tema finantskohustustest, hoiab need ühes kohas ja võimaldab tasuda korra kuus ühe maksega.

„Tänastes majandusoludes otsivad inimesed võimalusi kokkuhoiuks ja vaatavad kriitilise pilguga üle oma igakuiseid kohustusi. Kui oled teinud remonti, ostnud mööblit ning kodutehnikat, võib Sul olla korraga paar väikelaenu ja mitu järelmaksu, millel kõigil on erineva pikkusega tagasimaksegraafik ning võib osutuda keeruliseks järge pidada, mis ajal makseid teostada. See kõik on tülikas ja aeganõudev protsess,“ selgitas Kalvet.

„Üha rohkem kliente on meie poole pöördunud sooviga tuua oma laenud ühte lepingusse kokku, et saada selge ülevaade oma igakuistest kohustustest. Töötasime välja Holm refinantseerimislaenu, et neile sobivat lahendust pakkuda,“ rääkis panga juht, kelle sõnul saavad kliendid valida kuni kümne aasta pikkuse maksegraafiku ja seeläbi kuumaksed omale sobivaks kujundada.

Kaspar Kalveti kinnitusel sobib kuni 25 000 euro suurune refinantseerimislaen hästi ka klientidele, kes soovivad täiendavat väikelaenu ning siduda uue lepinguga üheks tervikuks  varasemad laenukohustused. „Sellisel juhul sõlmime kliendiga laenulepingu summale, mis katab nii senised kui ka uue laenukohustuse, tasume teistele krediidiasutustele kliendi senised kohustused ning kanname kliendi kontole uue laenusumma,“ lisas ta.

Holm panga juhatuse esimees hindab refinantseerimislaenu tootena perspektiivikaks. „Eesti kliendid on üldjuhul hea finantskäitumisega ning oskavad hästi hinnata oma võimalusi kohustustega toime tulla. Seda tõestab ka asjaolu, et vaatamata euribori taseme ja elukalliduse hüppelisele kasvule ei ole suurem osa laenukliente makseraskustesse sattunud. Refinantseerimislaen on kahtlemata toode, mis võimaldab inimestel oma rahaasju süsteemsemalt kontrolli all hoida. Kuna tendentsid majanduses on küllaltki sarnased üle Euroopa, siis hakkame tulevikus ka mujal riikides nägema sarnaste tehingute hoogsat kasvu,“ ennustas Kalvet.

Holm Bank AS on Eesti kapitalil põhinev pank, millele on tegevusloa andnud Euroopa Keskpank. Holm pangale kuuluvad kaubamärgid Liisi ja Holm. Panga teenuste hulka kuuluvad tähtajalised hoiused, füüsilised ja virtuaalsed krediitkaardid, era- ja äriklientide finantseerimine ning järelmaksud. Pank pakub läbi Raisin platvormi tähtajalisi hoiuseid ka Saksamaal ja Austrias ja omab ettevõtet Holm Bank Latvia SIA, mis tegutseb finantsteenuse pakkujana Lätis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Edu
9 kuud tagasi

Kohe saadan talle kirja.

Raamatupidaja
9 kuud tagasi

Pank ei tee teiste huvides midagi!
Siin on konks sees, niiet olge ettevaatlikud 🙂

mõistlikum
9 kuud tagasi

ja kuidas suudaks üks noorpere näiteks korteri kohe välja osta? Ei suuda ju laenuta….

Aksel.
9 kuud tagasi
Reply to  mõistlikum

Tean inimest, kes on oma elujooksul lausa 2 korterit Haapsalus kohe väljaostnud ja ilma ühegi laenuta. Kõik on võimalik.

Aksel.
9 kuud tagasi
Reply to  Aksel.

Ja täiesti tavalisel riigi palgatööl käinud. Hommikul tipa-tapa tööle ja õhtul koju.

jah
9 kuud tagasi
Reply to  Aksel.

elujooksul ehk tõesti, aga noortel on vaja kohe kohta , kus elada….

Kalle.
9 kuud tagasi

Polegi ühtegi laenu. Kõik mis vaja ostan kohe välja. Nii kõige mõistlikum. Ühtegi senti ei pea sellisel juhul pangale juurde maksma ja jään plussi.

kõik tahaks
9 kuud tagasi
Reply to  Kalle.

Eks see õige oleks, aga alati ja kõigil pole nõnda võimalik.

Noor pere
9 kuud tagasi
Reply to  Kalle.

Palun laenu!
Kohe!

seikspiir
9 kuud tagasi
Reply to  Kalle.

Kui raha pole, on mõnikord kokkuvõttes laenuintresse maksta odavam, kui hakata väljamineku tarvis raha koguma. Näiteks kiireloomulised vajadused nagu hambaravi jms. Seda eriti veel 2-kohalise inflatsiooni tingimustes.