Eberle tuli Soomes regatil viiendaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Alexander Eberle, purjenumber EST 350. Foto: erakogu
Alexander Eberle. Foto: erakogu

Haapsalu purjetamiskooli lapsed võistlesid Soomes Helsingis peetud rahvusvahelisel  Downtown regatil. 127 noore purjetaja seas sai Optimistide klassis Alexander Eberle viienda ja Robert Kesküla 37. Koha, teatas purjetamiskool Hapsal.

Esimesel kahel päeval peetud kuus kvalifikatsioonisõitu peeti vaiksemates oludes, kuus finaalsõidus puhus aga keskmine ja tugevam tuul.  Eberlele paistis tugevam tuul paremini sobivamat, sest kuuest sõidust kolm lõpetas ta teise kohaga.

Purjetamskoolist Hapsal osalesid regatil ka Elari Teras ja Madis Bakler, kes olid lõpp-protokollis vastavalt 101. ning 103. kohal, kuid kogusid regatilt väärtuslikke kogemusi.

Kokku osales regatil purejatajaid üheksast riigist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments