Eliise Mari Toomemägi võistles edukalt TV 10 mitmevõistluse finaalis

Eliise Mari Toomemägi sai TV10 Olümpiastarti võistlusel 13. koha. Foto: erakogu
Eliise Mari Toomemägi sai TV10 Olümpiastarti võistlusel 13. koha. Foto: erakogu

Läänemaa TV 10 Olümpiastardi mitmevõistluse parimad selgusid juuni alguses. Tänavused TV10 Olümpiastardi Läänemaa parimad sportlased on PN  Oliver Jugapuu, TN Eliise Mari Toomemägi, PV Christofer Kuusik ja TV Anna-Britt Aser. Sel aastal said maakondlikud võitjad selga mustad TV 10  T-särgid.

TV 10 Olümpiastardi vabariigi finaalis võistles edukalt TN kuni 12-aastaste tüdrukute 6-võistluses Eliise Mari Toomemägi. Esimene päev 60m 9,02, pallivise 37.36, kaugushüpe 3.95. Toomemägi püstitas igal alal isiklikud rekordi.

Teisel päeval päev sündis  60m tõkkejooksus uus Läänemaa vanuseklassi rekord ja ta võittis alavõidu ajaga 9,65. Selle ajaga pääses ta sarja läbi aegade edetabeli parimate sekka. Kõrgushüppes sai ta kirja 1.28 ja 600m jooksus 2.04,88.

Kokkuvõttes tuli 13. koht 45 võistleja seas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments