Kiltsi teel põles kulu

Lääne Elu

info@le.ee

7. juunil kell 18.53 põles Haapsalus Kiltsi teel tööstushoonete vahel kulu, mille päästjad kustutasid.

Kella 20.29 põles Haapsalus Jaan Poska pargis metallist prügikast, mille kustutamiseks võtsid päästjad merest ämbritäie vett.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
milline
10 kuud tagasi

kangelaslikkus, kes oleks tulnud selle peale, et tuua merest üks ämbritäis vett ja laiaulatuslik põleng kustutada ning linn põlengust päästa

SUSAN BENSON
10 kuud tagasi

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant. Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse. Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste… Loe rohkem »

imeline
10 kuud tagasi
Reply to  SUSAN BENSON

kohe saadan oma panga rekvisiidid ja pin koodid