Lääne Elu paberleht neljapäeval, 8. juunil

Reform teeb hooldekodukoha odavamaks

Riigi lubatu, et juulist jõustuva reformiga hooldekodukoha eest maksmine jaguneks eaka enda ja kohaliku omavalitsuse vahel, täitumine sõltub hooldekodu kohamaksust ja eaka pensionist ning vajab paljudel juhtudel ikkagi ka lähedaste panust.

Tursapoeg Baltek õpetab lapsi Läänemerd säästma

Haapsalu lasteraamatukogus avatud näitus esitab väikese tursapoja Balteki suu läbi tõsiseid küsimusi Läänemere tuleviku kohta.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
otsi
3 kuud tagasi

lolli roosamanna