Galerii: linnavalitsus kinkis algkoolile majalipu

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 19

Malle-Liisa Raigla fotod

Eesti lipupäev algas täna varahommikul Haapsalu lossiplatsil piduliku lippude heiskamisega, mille järel kinkis Haapsalu linnavalitsus linna algkoolile majalipu.

„Tänan kogu Haapsalu linna algkooli pere nimel selle au eest,” ütles algkooli direktor Malle Õiglas. „Luban, et hoiame seda lippu ja Eestimaad.”

Enne lipu üleandmist lõid Õiglas, Haapsalu linnapea Urmas Sukles, piiskop Tiit Salumäe ja kaitseliidu Lääne maleva pealik Andres Välli lipule sisse naelad.

Haapsalu linnavalitsusel on 2015. aastast traditsioon kinkida lipupäeval majalipp ühele linna asutusele. Esimesena sai lipu kaitseliidu Lääne malev, möödunud aastal Haapsalu muusikakool. Lipu on saanud ka spordibaasid, Läänemaa haigla, Asuküla seltsimaja, Haapsalu kolledž, Läänemaa muuseumid ja sotsiaalmaja.

Eesti lipu päeva tähistatakse 4. juunil. 1884. aasta samal kuupäeval pühitses Eesti üliõpilaste selts sinimustvalge lipu. Tänavu möödub sinimustvalge lipu pühitsemisest 139 aastat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments