Penijõe teel takistasid murdunud puud liinibussi

Lääne Elu

info@le.ee

1. juunil kell 18.16 käisid päästjad Lääneranna vallas Penijõe külas eemaldamas teelt kahte murdunud puud, mis takistasid liinibussi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Kommenteerija
4 kuud tagasi

Mulle tundub siiani arusaamatu, miks käivad pääste töötajad puid saagimas kui meil on olemas ka teedehooldajad, valla heaolutöötajad, teenusepakkujad jne. Milleks peab depoost välja sõitma päästeauto ja valves mehistus, selleks et saagida paar puud? Kui pole tegemist eluohtliku seisuga, ei näe ma põhjust, et valvemeeskond käib teedehooldus väljakutsel. Palk on neil niigi madal ning siis tuleb teha lisatööd, millega saaks hakkama ka teedehooldajad.