Juhtkiri: pikka iga šokolaadifestivalile!

Lääne Elu

info@le.ee

"https://online.le.ee/wp-content/uploads/2022/07/Laane-Elu-33.jpg">

Läänemaa šokolaadifestival meelitas laupäeval Haapsalu promenaadile hulgaliselt magusasõpru. Säärane festival on šokohoolikule nagu paradiis – magusad ja veel magusamad kommid, šokolaaditahvlid, küpsetised, igat värvi ja karva, sadade eri tekstuuride ja maitsenüanssidega. Mõned avalikult patuselt ebatervislikud, teised rüütatud kaunitesse lubadustesse tervise ja nooruse säilimisest.

Šokolaadi sisse võib panna kõikvõimalikku super- ja väetoitu. Kõigele lisaks ei pea šokolaad ka läbini magus olema, oma maitsenüansi annab vahel ka meresool või soolakaramell.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
alustaks
10 kuud tagasi

haapsalus ka lageraie festivaliga, igaühel oleks võimalus mitme päeva jooksul oma kirve ja saega paralepa metsas koos perega huvitavalt aega veeta

nooh
10 kuud tagasi

see on ju selgelt ületarbimist, rasvumist ja suhkrutõbe propageeriv üleskutse. Aga noh, kuna ameerika autode festival, mis propageerib mootorikütuste tarbimist, on ju ka olemas, siis, võrdsuse huvides peaks selle ka ära keelama. Seda enam, et peale vaadates on klient üks ja seesama- jala ei käi, vett ei joo ja uus peatänav ei meeldi.

ei imesta
10 kuud tagasi
Reply to  nooh

le tase

vegan
10 kuud tagasi

miks peate seda laps tööjõuga ja metsasi hävitavalt toodetud kraami sööma, tehke see kohalikust rohust ja sööge palju sisse mahub

põhust
10 kuud tagasi
Reply to  vegan

näita algatust ette. Ise pole ühtki ruudukest šokolaadi põske pistnud? Mitte iial? Arusaadav siis.

taim kasvab ikka
10 kuud tagasi

Kui tootmine eetilise(ma)ks muuta, ega siis šokolaad pea veel ära kaduma.

Kfkgk
10 kuud tagasi

Jama lugu on ainult see, et varsti pole šokolaadi – üha enam rõhub muu maailm šokolaadi eetilisusele.