Nõva puhkealal mullu alanud tööd saavad tänavu lõpu

Andra Kirna

andra@le.ee

Nõva puhkeala korrastamisel on riigimetsa majandamise keskus palju töid juba valmis saanud. Foto: Andra Kirna

Nõva puhkeala korrastamisel on riigimetsa majandamise keskus palju töid juba valmis saanud. Foto: Andra Kirna

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) jätkab sel aastal Nõval Lepaaugu puhkealal mullu alanud rekonstrueerimistööd.

„Koos suure teede investeeringuga saime rajada parkimistaskud ja paigaldada piirded,” ütles RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusjuht Marju Pajumets Nõva külastuskeskuses kohalikele ettevõtjatele mõeldud teabepäeval. Mullu augustis alustas RMK Lepaaugu lõkkekoha rekonstrueerimisega, kuid talveks tuli töö peatada. Lõkkekoht saab valmis tänavu kevadel.

Pajumetsa sõnul tulid eelmisel aastal üle hulga aja Nõva piirkonda väga suured investeeringud – kokku ligi pool miljonit eurot. „Suurim töö oli Tänavjärve tee rekonstrueerimine teede investeeringute abil, Lepaaugu piirkonna arendusel saime tehtud suurem osa esimese etapi töödest,“ rääkis Pajumets. Lepaaugu puhkealal korrastati parklad ja rajati metsateedele piirded, et takistada metsa alla sõitmist ja seal parkimist. Rekonstrueeritakse ka Lepaaugu lõkkekoha taristu.

„Just lõppes ka Lepaaugu piirkonna arenduse II etapi hange, et lõpetada tööd Metskonna objektil ja rajada Lepaaugu poolele veel üks käimla. Eeldatavasti jääb se, koos omanikujärelevalvega 55 000 euro kanti,“ ütles Pajumets.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
millal
1 aasta tagasi

tankidroomi ehituseks läheb