Liikumisaastal algavad retked kõigile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ülle Lass

Ülle Lass kutsub kõiki liikuma. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa spordiliit Läänela alustab tänavusele liikumisaastale pühendatud pühapäevaste retkedega, mille avalöögiks on sel pühapäeval Linnamäel toimuv jüriöö jooks.

Läänela tegevjuhi Ülle Lassi sõnul on kavas kokku üheksa pühapäevast retke, millest esimesed neli kevadel ja viimased viis sügisel. Kevadistest retkedest kaks on Lääne-Nigulas ja kaks Haapsalus.

Sari sai Lassi sõnul alguse Läänemaa ühisgümnaasiumi õpetaja Leelo Paju mõttest korraldada rattaretkede sari. Nii sai sari ka nimeks Liikumis(ratta)retked Läänemaal. „Eks me eelistagi, et lähemal elavad inimesed tulevad ja läbivad raja rattaga,” ütles Lass. Ta lisas, et retkedest osavõtnute vahel loositakse sarja lõpus välja jalgratas. Lassi sõnul pole aga keelatud rada läbida ka jalutades.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tuleks
11 kuud tagasi

kohustuslikus korras kaasata kõik kooli- ja töökollektiivid, ühiskondlikud – ja noorteorganisatsioonid ning millest saaks meie riigi liikumisvõrgustik, mis vahetab välja rohepöörde vajadusest tingitud autostumise ning loob inimese vaimse tervise taastamiseks kõik eeldused tema harmooniliseks ja õnnelikuks eluks. liikumine tuleb viia massidesse, pole midagi ilusamat ja õilsamat, kui kolonnides marssivad pühendunud inimhulgad.

Juhhuu
11 kuud tagasi

Kõigile! Jees, ka minule.

pioneerijuht
11 kuud tagasi

vastavalt nlkp suunistele

läheb, kes läheb
11 kuud tagasi

Virisemise koor jälle laulmas. Hea on see, et ega nad ise kohale ei tule ja liikumise üritused on virisemisvabad. Tore, et leidub ettevõtlikke, osaleijaid tuleb ka. Aitäh kõigile.

Imelik
11 kuud tagasi

Kuidas sa enda postitust hindad? Virised virisemise üle? Mõnele inimesele ei meeldi teha asju kampaania korras … ja ta annab selle kohta lihtsalt tagasisidet. Tema õigus. Ei maksa kohe halvustada ja inimest “tühistada”. Läheb see, kes tahab minna ja meeldib liikuda teistega koos (ürituse raames) – loogiline. Isiklikult meeldib, et on selliste ürituste korraldajaid- mitte et ma just ise väga aktiivne osaline oleks olnud.

Maakas
11 kuud tagasi

Mis retki korraldada vaja? Maal liigutakse nagunii koguaeg, kas Haapsalu on nüüd ka juba nii linnaks kätte läinud et vaja mingeid selliseid kampaaniaid teha?

to Maaakas
11 kuud tagasi
Reply to  Maakas

mis selles halba on kui kutsutakse liikuma ja suhtlema? See on ka hea eeskuju nootrele. Te ei pea ju osalma……aga ei, ise ei taha ja teised ka ei peaks.

Imelik
11 kuud tagasi
Reply to  Maakas

Võta siis aktiivse ajaveetmise reklaamina. Töö või olme käigus liigutamine on ikka miskit muud… arvan ma. Läheksin isegi, kui plaanid juba selleks ajaks tehtud poleks.

sellise
11 kuud tagasi

asja peale poleks lihtinimene tulnudki, peab olema , kas sädeinimene, üliinimene, nõustaja, mudija või veel mingite eriliste annetega

Kodanik
11 kuud tagasi
Reply to  sellise

Andetud lihtinimesed ei tulekski selle peale, et diivanil lesides end paremasse vormi ei saa.

Tom naabermajast.
11 kuud tagasi
Reply to  sellise

Sõltub mida mudida…