Põhikool sai seiklusraja

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Malle-Liisa Raigla fotod

Haapsalu põhikooli juurde valmis esimene osa madalseikluspargist.

Seiklusrajal saavad õpilased tasakaalu harjutades kõndida mitmesugustel elementidel ja liuelda mööda trossi. Õpilased on Haapsalu põhikooli direktori Anne Mahoni seiklusraja sõnul hästi vastu võtnud, peamiselt kasutavad seda vahetundide ajal kooli väiksemad lapsed. Rajale minekut pole kool kellelegi keelanud ka nädalavahetustel.

Mahoni sõnul on praegu valmis pool plaanitud seiklusrajast. Teine pool valmib direktori sõnul siis, kui selleks rahastus leitakse. „Täna ei ole raha,” ütles Mahoni.

Kogu seiklusraja ehitamine läheb maksma veidi alla 20 000 euro. „Kui raha ei leia, siis teist poolt ei ehita,” ütles Mahoni. Praegu on rajal viis elementi.

Põhikool kogus kümnendaks sünnipäevaks vilistlaste, õpilaste, õpetajate, lapsevanemate ja kooli sõprade annetusi, et ehitada madalseiklusrada. Kümnendat sünnipäeva tähistab kool tänavu mais.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uno.
1 aasta tagasi

Taoline lahe seiklusrada on samuti Tõrukese lasteaias. Ja enamus põhikooli lapsi on juba lasteaias seda rada läbinud 100x.

Ahah
1 aasta tagasi
Reply to  Uno.

Kas enamus Haapsalu Põhikooli lapsi on alushariduse omandanud Tõrukese lasteaias, kõik 650+ õpilast?

onu unole
1 aasta tagasi
Reply to  Ahah

Pealegi Tõrukese lasteaiast minnakse suures osas Linna algkooli. Ja kui ongi rada läbitud, mis siis on?