Kirjandusmängu võitsid Uuemõisa lapsed

Kirjandusmängust osavõtjad. Foto: Krista Kumberg

Kirjandusmängust osavõtjad. Foto: Krista Kumberg

Kes täiskasvanutest võib kiidelda, et on paari viimase kuu jooksul lugenud läbi kümme raamatut, mille hulgas mitu kahe-kolmesajaleheküljelist? Ja lisaks mäletab, mis nendes lugudes juhtus?

23. märtsil toimus lasteraamatukogus vabariikliku kirjandusmängu Läänemaa voor. Koos oli 11 võistkonda kuuest koolist – Risti, Ridala Oru, Uuemõisa ja Haapsalu koolidest. Võistlesid 3.–4. klasside õpilased. Mõne kuu jooksul tuli neil läbi lugeda kümme paari viimase aasta jooksul ilmunud raamatut, mille valisid välja lastekirjanduse eksperdid Eesti lastekirjanduse keskusest, ja siis oma teadmised mälumängus proovile panna. Esikolmik edestas ülejäänuid juba pärast viie küsimuse järel tehtud vahekokkuvõtet ja nii jäi. Liider selgus pingsas võistluses. Võitjatel oli vaid üks punkt rohkem kui teisel ja kolmandal kohal.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments