Differt oli parima eestlasena kaheksas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nelli Differt. Foto: Arvo Tarmula
Nelli Differt. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval Hispaanias Barcelonas toimunud naiste MK-etapil tegi eestlannadest parima võistluse Nelli Differt, kes pääses kaheksandikfinaali ja sai 11. koha.

Differt oli Barcelonas võistelnud eestlannades ainus, kes tänu edetabelikohale pääses otse põhivõistlusele. Kvalifikatsiooni kaudu pääsesid põhivõistlusele ka Erika Kirpu, Veronika Zuikova ja Kristina Kuusk.

Avaringis võitis Differt USA vehklejat Isis Washingtoni 15:11 ja Kuusk rootslanna Emma Franssonit samuti 15:11. Järgmises ringis läksid aga Differt ja Kuusk omavahel vastamisi ning Differt sai napi, 15:14 võidu. Kaheksandikfinaalis pidi Differt aga tunnistama Vivian Kong Man Wai paremust 9:15 ja see tähendas etapil 11. kohta. Kuusk sai võistlusel 29. koha. Kokku osales võistlusel 296 vehklejat.

Pühapäeval on kavas naiskonnavõistlus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments