Jõulukaunistused on üleval veebruari lõpuni

Teisipäeval võtsid töömehed vanalinna ringilt kaunistused maha. Foto: Malle-Liisa Raigla
Teisipäeval võtsid töömehed vanalinna ringilt kaunistused maha. Foto: Malle-Liisa Raigla

Veebruari esimesel päeval võttis Haapsalu Linnahooldus Lossiplatsilt maha linna jõulukuuse.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul jäävad ülejäänud jõulukaunistused linna üles veel veebruari lõpuni. „Valgustavad seda pimedat aega,” ütles Parbus.

Ainsad jõulukaunistused, mis maha võeti, olid vanalinna ringi omad. Parbuse sõnul ei töötanud need juba viimased kuu aega, sest olid lühises. Seetõttu ei põlenud korralikult ka Karja tänava valgustus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
igal
1 aasta tagasi

nädalavahetusel võiks jõule ja jõululaata pidada, kaupmeestel külmikud verivorsti täis

Latern
1 aasta tagasi

Miks mitte jaanipäevani, elekter on ju odavamaks läinud!

valija
1 aasta tagasi
Reply to  Latern

Jaanipäevani pole vaja. Veebruari lõpuni tuleb keski valijate meeleolu ülal hoida. Parem veel 5. märtsini. Olete te kunagi varem linnas jõulukaunistusi 28.veebruaril näinud? Ikka need valimised rõõmustavad meid kõiki

Ehh
1 aasta tagasi

Ma üle jpoole aanuari seda jõuluvärki üldse ei hoia. Veebruaris hakkab juba kevadele mõtlema, kaugel see jaanipäevgi enam on. Mis jõulukaunistused 🤣🤣🤣

valgusta linna muul moel
1 aasta tagasi
Reply to  Ehh

…jõulukaunistused võetakse maha kolmekuningapäeval, 06. jaanuaril. Üles panna suudame õigel ajal, maha võtta ei oska. No, hästi, tahame ka õigeusklike jõule lasta tähistada, aga no kuulge – veebruari lõpuni on liig, mis liig. Pool aastat kõlguvad tuled, siis järgmise jõulu ajaga ei tekigi õiget jõulutunnet enam.

Ehh
1 aasta tagasi

Jah õige, see tunne, jõulutunne kaob ära, kui kevadel hakkad tulukesi alles ära võtma. Niigi on see kommerts juba üliahneks läinud, oktoobris juba šokolaadi jõulumehed müügil ja kuuseehted. Iga asi tõesti omal ajal, siis on nagu see püha ilusam ka . See pole nagu vingumine ka, lihtsalt anda mõtlemisainet, et kui on ära unustatid, millene on jõuluaeg. Varakevad see igatahes ei ole ja sügis 😀