Õudusfilmide festival muutub aastaringseks

Filmiklubi esimene külaline režissöör Oskar Lehemaa (vasakul) sai tuule tiibadesse HÕFFilt. Foto: Malle-Liisa Raigla

Filmiklubi esimene külaline režissöör Oskar Lehemaa (vasakul) sai tuule tiibadesse HÕFFilt. Foto: Malle-Liisa Raigla

Jaanuari viimasel päeval alustab Haapsalus tegevust HÕFFi klubi ehk igakuine kokkusaamine, kus kohtutakse filmitegija või -kriitikuga, vaadatakse ühiselt filmi ja arutatakse selle üle.

HÕFFi juht Helmut Jänes ütles, et seesugune klubi äratati ellu täitmaks kahe festivali vahele jäävat tühimikku. „Kui HÕFF läbi saab, on tühi auk,” ütles Jänes. Lisaks on klubi eesmärk hoida publikut koos käimas ja suhtlemas ning tutvustada žanrifilme, mida filmisõber ei pruugi omal käel üles leida.

Haapsalus varem ükski filmiklubi tegutsenud pole. „Ei meenu küll,” ütles Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kas
1 aasta tagasi

need üritused hakkavad toimuma haapsalu raudtee jaamas koos ootajatega, aeg oleks need õudused ühendada

milleks
1 aasta tagasi

neid igapäevaseid õudusi veel festivaliks nimetada, kes neid õudusi siin genereerib ja milleks, kellele see lõbu pakub, röömu pole enam üldse alles jäänud, ainult õudused

Just nii!
1 aasta tagasi
Reply to  milleks

Riigitelevisiooni uudistes muud ei näidatagi kui õudust. Milleks veel mingeid õudusfilme vaja on? Kes väga tahab filme teha see võiks ju teha neid millestki heast ja ilusast.

Jaan K
1 aasta tagasi
Reply to  Just nii!

Teeks heast ja ilusast aga need ei lähe “euroopalike” väärtstega kokku.