Reedest saab kuuski kogumiskohtadesse viia

Kuusk prügikasti kõrval. Foto: Arvo Tarmula

Reedest, 6. jaanuarist saab Haapsalus viia jõulupuid kogumiskohtadesse.

Haapsalu Linnahooldus kogub kuused tähistatud kohtadest jooksvalt kokku. „Kokku kogutud kuused hakitakse multšiks ja lähevad taaskasutusse,” ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus.

Kuuskede kodumiskohad on pakendikonteinerite juures Lehe ja Tüve tn ristmikul, Tedre ja Räägu tn ristmikul, Eha ja Koidu tn ristmikul, Jalaka ja Kase tn ristmikul, Kaluri ja Holmi tn ristmikul ning Kuuse ja Niine tn ristmikul. Kuuski võib viia ka Kastani, Tamme ja Vahtra prügimaja juurde ning suure trummi juures asuva keskkonnajaama värava taha.

Lisaks on kuuskede kogumiskohad Vaba, Vee ja Kopli tn ristmiku haljasalal, Lahe ja Lembitu tn ristmikul, Jalaka ja Metsa tn ristmikul ning Mulla 10 üle tee asuval haljasalal. Uuemõisas saab kuuski viia Haudejaama tee ja Linna tee ristmikule ning Kaare tn 8 vastas asuvale haljasalale. Paralepas võib kuuski viia Nelgi ja Tulika tn ristmikule.

Kuuski saab kogumiskohtadesse viia 22. jaanuarini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments