Maanteedel on täna suur jäiteoht

BNS

Talvised teeolud. Foto: Urmas Lauri
Foto Urmas LAuri

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt sajab teisipäeval lörtsi, lund ja jäävihma ning on suur jäiteoht.

Teisipäeva päeval on pilves ilm, pärastlõunal üksikute selgimistega ilm. Lääne-Eestis sajab lörtsi, vihma ja jäävihma. Keskpäeva paiku sadu korraks lõpeb, pärastlõunal kohati vihm, lörts. Jäiteoht on suur. Tuul pöördub mandril kagust edelasse 5-10, puhanguti 13, rannikul kuni 15, saartel puhub edela- ja läänetuul 8-13, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur ulatub ühest külmakraadist kolme soojakraadini.

Lähipäevil lume- ja lörtsisajune ilm jätkub ning püsib jäiteoht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments