Virtsu kool sai jõuluks uued toolid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Virtsu toolid. Foto: Kristiina Mägi
Virtsu kooli ja rahvamaja uued toolid. Foto: Kristiina Mägi

Virtsu kool ja rahvamaja said detsembris 120 uut punast tooli, mis istutakse sisse 23. detsembril Virtsu jõulupeol.

„Oleme väga rahul,” ütles Virtsu rahvamaja juhataja Kristiina Mägi. „Ilusad, mugavad ja kergesti paigaldatavad.” Senised toolid olid nii vanad, et keegi ei mäleta, mis ajast need võisid olla. „Puust ja viiekaupa kokku ühendatud,” ütles Mägi.

Toole kasutavad Virtsu kool ja rahvamaja, mis tegutsevad ühes majas. Toolid maksid veidi alla 5000 euro. 70 protsenti andis kohalikku haridus- ja kultuurielu toetav Hanila toetusgrupp ehk tuulikufond, mis koondab Hanila ja Virtsu tuuleparkide omanikke. Ülejäänud summa tuli Lääneranna vallalt ja Virtsu kooli vilistlastelt.

Vanad toolid lasi Virtsu arenguseltsi juht Jüri Mõniste viia Virtsu mõisa talli, kus tegutseb kohalik muuseum. „Seal leiame neile kasutust,” ütles Mõniste.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments