Riina Sikkut naudib ministriametit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Majandus- ja taristuministri Riina Sikkuti sõnul pole Haapsalu raudtee kohta ühtegi eitavat otsust tehtud. Foto: Urmas Lauri

Majandus- ja taristuministri Riina Sikkuti sõnul pole Haapsalu raudtee kohta ühtegi eitavat
otsust tehtud. Foto: Urmas Lauri

Kui Riina Sikkut majandus- ja taristuministri kabinetti jõudis, oli Haapsalu raudtee raharong juba rajalt maha sõitnud.

Kaja Kallase eelmine valitsus otsustas, et euroliidu taasterahastust Turba-Haapsalu-Rohuküla raudteelõigu ehitamiseks raha ei anta, ja käskkiri Turba-Risti raudteelõigu ehitamise alustamiseks jäigi minister Taavi Aasa laual alla kirjutamata.

„Konkreetsest Euroopa rahapotist võeti see välja, aga raudteele kui sellisele pole joont peale tõmmatud,” ütles majandus- ja taristuminister Riina Sikkut Lääne Elule.

Minister Sikkut oli reedel Läänemaal, kus ta kohtus omavalitsusjuhtidega ja käis pärastlõunal uudistamas Maali üürimaja Linnamäel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimetu
1 aasta tagasi

Paistab teine jah kuidagi ehmatanud välja, kui peab tele-eetris järsku asjast rääkima..

Lääne Elu
1 aasta tagasi

Loodame et Lähtru mõisa omanikud naudivad mõisas oma aega mitte ei roni Riigikokku.

krõmpsluu
1 aasta tagasi

Tea kas Kaja jõuab enne luigelaulu kõik oma blondid sobranjed ära ministerdada või peab mõni neist vanaduses tavapensionist elatuma?

Alice
1 aasta tagasi

No ei kahtlegi, et tagasihoidlike võimetega Sikkut naudib ministriametit. Aga nad kõik ju naudivad seda…

Läänlane
1 aasta tagasi

See on ju see minister kes ütles, et üks inimene annab ruumis 100kw jagu soojust :))

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Ja teie olete kohe varmalt seda lollust jagama!

just
1 aasta tagasi

nii see on, ega muidu vanasti maainimene talvel oma elamist koos pudulojustega jaganud, seltsis segasem ja soojem, aga kus nüüd neid ühisbarakke leiab , kuhu sooja minna

kribu
1 aasta tagasi
Reply to  just

Võta pagulasi kostile.

Mida veel
1 aasta tagasi

EI tohkis jagada või? Peab mööda vaatama, mitte esile tooma? Nagu fotograafi teema? Jama ju

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Ei imesta, rääkimata sellest et enamus inimesi ei tee vahet võimsusel ja energiahulgal on siin lisaks ka u. 1000 kordne eksimus.

A.R.
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Sikut ütles ringvaates 100watti ,Kivirähk ütles omakaitses 100 kW .Kivirähk jagab füüsikast veel vähem kui Sikut.

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  A.R.

Ei vasta kahjuks tõele, Sikkut ütles täpselt nii nagu eelnevalt kirjeldati (saade on järelvaadatav, sealt on tehtud väljalõige aga on selgelt kuulda mida ta ütles, tekstiuudisest on see välja jäetud). Lisaks ei ole ka see kirjeldus tegelikult tõene, sest inimene peaks viibima sel juhul ruumis alasti. Koosolekul ehk liialt liberaalne?

eks
1 aasta tagasi

nad kõik seal naudivad oma ametit….pole veel kordagi kuulnud, et mõnd riigikogulast oleks tabanud tööstress ja läbipõlemine…..

Tean
1 aasta tagasi
Reply to  eks

Tegelikult ei pea seal ju midagi tegema, kui ei taha. Ei saagi läbi põleda. Palk on hea ja preemiad. Kohal peab käima, see on jama, muidu hakkavad kiunuma.Väga vaikseks jääb, siis saab ju mingi suva teema õhku visata, liidame vallad ja järamist on mitu kuud jälle. Repinski oli hea näide, tüüp võttis asja vabalt, tegeles oma farmiga ja sõitis taksot, investeeris. Selline peab olema elustiil. Vaba

RK on oma liikmete nägu
1 aasta tagasi
Reply to  Tean

Nii paraku on. Hea palk jookseb taskusse nii ehk naa. Justnimelt ühtmoodi kõigile. Ausalt öeldes, et mõned ikka teevad seal tööd ka ja täiega. Aga kui ei tee, ei juhhtu mitte kui midagi. Võid ka otseselt lolli mängida ja ikka on hästi.

Vanaema
1 aasta tagasi

Enne valimisi peab tähelepanu tõmbama, siis on kõik hästi jälle.

Sass S
1 aasta tagasi
Reply to  eks

Ja mina naudin pensionipõlve ! Kõik on rahul .

Arvamus
1 aasta tagasi

Juhtusin täna kuulama sadet ” Stuudios on peaminister” Kohutav kui aktiivselt Kaja lehvitas nn vene kaarti. Nimelt, kui EKRE võimule tuleb, marsib Putin kohe Eestisse sisse ja Martin võtab ta vastu soola ja leivaga. Teine kummaline fakt, mis kõrvu jäi, oli seotud kõrgete energia maksudega. Nimelt Kaia saab aru, et Eesti enamus elanikel käib üle jõu kõrged energia hinnad, aga peame selle ohvri tooma, kuna maailm kukub kohe kokku kui fosiilkütuseid edasi kasutame. Kummalisel kombel, lubati igati jagada toetusi väiksema sissetulekuga leibkondadele. Mille kuradi pärast pean olema kerjus oma kodumaal?

Andi
1 aasta tagasi
Reply to  Arvamus

Te olete vapper, mina ei kannata sekunditki kuulata teda. Irve näos nagu oleks naljakad küsimused koguaeg, aga inimestel ongi mure. Prr

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Arvamus

Kuulasin ka, aga nii hull see jutt nüüd ka ei olnud! EKRE kohta ütles küll õigesti ja õnneks on see saade ka järelkuulatav!

Kahju, sinust ja sinu uskumustest Nimi
1 aasta tagasi

Kuidas selle nn. eesti koolis eesti keelega lood on? Äkitselt lood liikumise: mulle palun 4 doosi vaktsiini! Ikka veel parim rahapesu riik (soovita Taani ja Rootsi pankasi). Suhkrutrahv. Ajutiselt tõstetud 18% – 2o%! Pensionifondid, millesse maksad enam kui kätte saad. Jne..

Vabaduse Kaitsja
1 aasta tagasi

debiilid on toompea hõivanud….

Ülemjuhataja
1 aasta tagasi

Ja väga uhked selle üle 🙂
kaka arvab ka, et ta on rahva poolt valitud 😂

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Ülemjuhataja

Ja ongi, kui te ikka numbreid tunnete!

Ettevõtjate hinnang Sikkutile on hävitav
1 aasta tagasi

Me ei saa enam pealt vaadata, kuidas riigivõimu otsustamatus on majanduslikult hävitamas riiki, mida oleme 30 aastat edukalt ehitanud, kirjutavad tootmisettevõtjad avalikus ühispöördumises valitsusele.

Imelik
1 aasta tagasi

Päris ausalt tuleks tunnistada…. et sotsidel puudub selles valitsuses sõnaõigus… nagu igal teisel erakonnal “reformi” valitsuses.

Mida veel
1 aasta tagasi
Reply to  Imelik

Midagi nad seal ikka plõksivad ju. Eesti valija on rumal natuke jah nagu öeldud on. Tavaline inimene valib reformierakonna, selmet sotse valida. Saaks tegelikult heasti ära elatud, ka väikese sissetulekuga inimesed. EI jõua inimestele see kohale, et sotside idee on, et kõigil läheks hästi, kardetakse seda riigilaenu võtmist nagu ma ei tea mida, nagunii võetakse, aga see ei jõua ju sinuni töölisklassi inimene! Mõtle natukene!

Kohustuslik
1 aasta tagasi
Reply to  Mida veel

Sotsid ei aja juba ammu tavalise inimese asja. Peterson, kes oli ametiühingute juht oli vait nagu kult rukkis kui koroona ajal inimesi vallandati. Sikkut on sõna otseses mõttes rumal.

Neid huvitavad rohkem igast seksuaalid ja õigustest rääkimine.

Ausalt enam ei tunne, et see oleks minu riik, kui tehtavad otsused on eluvõõrad, eesti rahvast kahjustavad ja rumalad. Aga võõraid valitsema ka ei taha.

Mida veel
1 aasta tagasi
Reply to  Kohustuslik

No ma kirjutasingi ju sotsid, aga mitte targad. Tark ei jaota niimoodi raha suvaliselt laiali. Aga tava inimesele see on hea. Mõelge kui nad ainuvõimul oleks, millised toetused oleks, ei peaks tööl käimagai! Põhjanaabritelt hea näide võtta. Nood rebivad jälle 9 miljardit laenu võtta, aga keda see kotib. Inimesed valivad ikka tagasi, sest raha tuleb toetuste näol ja hea kergemalt läbi saada.

laenu
1 aasta tagasi
Reply to  Mida veel

selleks, et ministeeriumite ja ametkondade juhid ja muu zoblajobla seal saaks omale maksta üüratuid jõulu ja nn. tulemuspreemiaid haigete ja puudust kannatavate arvelt põhimõttel , ühed riigivargad ees teised teevad järele

Mida veel
1 aasta tagasi
Reply to  laenu

Tee siis üks eksperiment, üüri endale korter Eestis ja ära tööl käi, vaata mitme nädala pärast sa tänaval oled ja nälga hakkad surema ja siis tee näiteks Soomes või Rootsis sama asi, üüri korter ja ära tööle mine, vaata kuidas sul siis läheb! Pakun, et saad väikse reisigi kodumaale teha paar korda aastas või rohkemgi.