Riina Sikkut: maakonnahaiglate roll peaks suurenema

Terviseminister Riina Sikkuti sõnul ei jää limonaadimaksu kehtestades keegi millesti ilma. Foto: Malle-Liisa Raigla

Terviseminister Riina Sikkuti sõnul ei jää limonaadimaksu kehtestades keegi millesti ilma. Foto: Malle-Liisa Raigla

Reedel Läänemaa haiglat ja Haapsalu neuroloogilist rehabilitatsioonikeskust külastanud terviseministri Riina Sikkuti sõnul saab perearstide põud järgmistel aastatel leevendust ning limonaadimaks on vaid osa laste ja noorte tervise parandamiseks tehtavast.

Terviseminister Riina Sikkut, hiljutise riigikontrolli auditi järgi ei ole arstiabi kvaliteedi tase üle Eesti ühtlane, sest nõuded on üldsõnalised ja vananenud. Olete sellega nõus?

Täiesti nõus. Riigikontrolli tähelepanekud on õiged ja adekvaatsed. Oleme teinud infrastruktuuri investeeringuid ja kvaliteet on olnud tagaplaanil, kuid see ei tähenda, et meil oleks ebakvaliteetne teenus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Millal
1 kuu tagasi

see provva laseb endale selgitada roo- ja peedisuhkru erinevust?

Kahju
1 kuu tagasi

et selline karrakternäitleja (miimika ja käteliigutused) on Eesti teatrile kaduma läinud

proua
1 kuu tagasi

ainult räägib, räägib ja räägib. Vahepeal nõustub kriitikaga ja siis jälle pikalt räägib ja seletab. Aga mida ta nende probleemidega ette võtab ja kuidas ta neid lahendama hakkab, vot seda juttu ei tule kuskilt…Selline mulje on mul temas jäänud.

uskmatu
1 kuu tagasi

Teatan Teile naerul näoga,et me ei tegele ennetusraviga,me ei ravi haigusi vaid võitleme haiguslike sümptomite vastu kallite toidulisandite ja retseptiravimitega andis mõista arst,kui kirjutas mulle üle 200€ maksva süsti.
Millest muidugi oli kasu nagu jänesele tripperist !

Parasiidid riigiametites
1 kuu tagasi

Jaa-jaa…..”limonaadimaks parandab laste ja noorte tervist”… Siis peaks ju automaks ka autode tehnilist seisundit parandama ja käibemaksutõus kõikide toodete kvaliteeti jne. Paraku on see täielik jama, mis valitsejate suust tuleb.

Nojah,
1 kuu tagasi

paneme kõik osakonnad järjest kinni ja siis hakkame rolle suurendama! Ainult täielises Eestivaba Riigis 🙁

arsti
1 kuu tagasi

järjekordadel ei paista lõppu olevat, inimesi suunatakse apteekidesse ostma kalleid pseudoravimeid ja toidulisandeid, mingit süstemaatilist perearsti teenuse juures ennetusravi ja tervisekontrolli tegelikult ei toimu. kõik toimib juhuse alusel ja kaootiliselt. krooniline arstide ja õde puudus vohab endiselt

Roheutopistid
1 kuu tagasi

Selle käpardite valitsuse loosungid: peaks, võiks, tuleks, oleks……

IRW
1 kuu tagasi

See tädi võiks ka tagasi astuda

asi
1 kuu tagasi
Reply to  IRW

pole tädis, vaid valevalitsuses