Spordiliit jõud aasta tegijad on Nukki, Ladva ja Kallas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Meelis Nukki (vasakult), Kaja Ladva ja Peeter Kallas. Foto Ülle Lass/spordiliit Läänela

Laupäevaltunnustas Eestimaa spordiliit Jõud Pärnus lõppeva aasta tegijaid. Läänemaalt said tunnustatud Peeter Kallas, Meelis Nukki ja Swedbanki lastejooksu korraldaja Kaja Ladva, teatas spordiliit Läänela.

Läänemaa spordikooli võrkpallitreener Meelis Nukki sai aasta noortetreeneri tiitli. Tema eestvedamisel sai võrkpall 2019. aastast Läänemaa spordikooli üheks erialaks. Nüüdseks on Nukki kõrval spordikoolis veel teinegi treener ning tegutseb kokku neli treeninggruppi (3-6 klass poisid, tüdrukud ja 7-9 klass poisid tüdrukud, kokku 20 poissi ja 20 tüdrukut).

Läänemaa aasta spordisündmuseks kuulutati 20. Swedbanki lastejooks, mille peakorraldaja on Kaja Ladva. Ladva on lastejooksu eesotsas olnud selle algusets peale, nüüd juba 20 aastat. Sel tõi Swedbanki lastejooks tõi Haapsalu staadionile kokku 277 jooksulast.

Läänemaa aasta tegija, kohaliku elu edendaja tiitli sai Peeter Kallas, kes juhtis juulis Lääne-Nigula osavaldade esimeste suvemängude korraldajate meeskonda. Suvemängudest võttis kahesast osavallast osa kuus. Kavas oli nii traditsioonilisi alasid  (võrkpall, tänavakorvpall, mälumäng) kui nõvalastele sobilikumaid ja huvitavad (nagu naisekandmine, Deere’i tõmme) alad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tule taevas appi
1 aasta tagasi

Kallas kohaliku elu adendaja, Nõva elu edendaja, võtke eeskuju! Väga lugupeetud inimene😀

Kohalik
1 aasta tagasi

Kirjavead võiks ikka enne ära parandada, kui uudise lugemiseks paiskate….

Lugeja
1 aasta tagasi
Reply to  Kohalik

Eriti pealkirjas🤔