Herjavas põles suvila

Lääne Elu

info@le.ee

Kolmpäeva õhtul kell 18.31 sai häirekeskus teate, et Herjava külas Papli tänaval põleb suvila. Helistaja teada inimesi suvilas ei olnud.

Päästjate kohale saabudes põles umbes 30ruutmeetrise postvundamendile ehitatud suvila otsasein ja leeke oli näha ka hoone all.

Haapsalu ja Risti kutselistel ning Palivere vabatahtlikel päästjatel õnnestus tulekahju lokaliseerida kell 18.54. Seejärel võeti tulepesade leidmiseks hoone põrand osaliselt lahti. Kell 21 oli põleng likvideeritud. Päästjad hoidsid ära tule leviku ülejäänud hoonele, samuti viisid nad majast välja seal olnud gaasiballooni.

Esialgsetel andmetel võis tulekahju alguse saada valesti ehitatud ahjust, mida hoone omanikud olid hommikul kütnud. Päästjad panevad inimestele südamele, et küttekolded tuleks enne kütmisperioodi lasta spetsialistidel üle vaadata, sest teadmatusest valesti ehitatud küttesüsteemid tekitavad alatihti tulekahjusid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments