Isadepäeva puhul heisatakse pühapäeval Eesti lipud

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri
Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri

13. novembril on isadepäev ning selle puhul heiskavad kõik riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud Eesti lipu. Lippe on oodatud heiskama ka kõik kodumajapidamised, ettevõtted ja ühingud. Lipud heisatakse kell 8 hommikul ja langetatakse päikeseloojangul.

Isadepäev on perekondlik tähtpäev, millega austatakse isasid ning tähtsustatakse nende rolli laste kasvatamisel ja ühiskonnas. Kell 11.15 tervitab president Alar Karis ERRi vahendusel kõiki Eesti isasid Raplast.

Aasta isa tiitel antakse üle Eesti Naisliidu poolt kell 12 algaval kontsertaktusel Estonia kontserdisaalis. Eesti Naisliit on tiitlit Aasta isa omistanud aastast 1998.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments