Läänemaa jalgpallurid võitsid kodus Tammeka noori

Mängu kõige suurem fänn ja oma peremehe, Läänemaa JK mängija Kaspar Karistega. Foto: Kai Piiper

Pühapäeval Haapsalu linnastaadionil peetud esiliiga B 31. vooru kohtumises suutis Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond punktid koju jätta. Tartu JK Tammeka U21 võistkonda võideti 3:2.

Peatreener Theimo Tülp ütles enne mängu, et mitmeid mängijaid kimbutavad viimastel nädalatel haigused ning seetõttu on treenerid sunnitud tegema palju mitte harjumuspäraseid muudatusi koosseisus ja mängujoonistes.

Läänlased alustasid mängu imelise hooga. Juba neljandal mänguminutil skooris võistkonna kapten Martin Salf ja viis kodumeeskonna juhtima. Kolm minutit hiljem oli, mängu eel septembrikuu parima mängija auhinna kätte saanud, ründaja Salf taas edukas ja tablool 2:0. Taas kulus vaid paar minutit, kui üheksandal mänguminutil lõi ilusa värava Marten Valk. Vähem kui kümne minutiga oldi seega mindud 3:0 eduseisu.

Teisel poolajal olid läänlased vähemaktiivsed ning ei näidanud platsil kõige suuremat enesekindlust, mistõttu  tartlastel hakkas aina enam võimalusi tekkima. Koduklubi kaitse eksimused karistati ära ja kuuekümne neljandal minutil sündis Tammeka esimene värav. Vaid minut hiljem sahises võrk väravavaht Hendrik Sihi selja taga teistkordselt. Rohkemat Tammeka noored siiski läänlaste õnneks ei suutnud.

Võistkonna peatreener Theimo Tülp kommenteeris mängujärgselt, et võit teeb küll rõõmu, kuid mängu üldpilt vajab kindlasti parandamist. „Kui suudame kiirelt parandada võistkonnale omast mängujoonist ja rütmi, siis oleme kindlasti tagasi parema esitusega,” ütles ta.

Eilses mängus tegi oma debüüdi esindusmeeskonna eest 15-aastane U17 kaitsemängija Karl Kikas.

Meeskond jätkab võitlust liigakoha pärast pühapäeval, 16.oktoobril, kui külla sõidab JK Tallinna Kalev U21.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments