Hispaanlane loobub Risti golfiküla arendusest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Risti külje alla plaaniti kümme aastat tagasi gol küla (ala märgitud punasega), kus elanikke olnuks rohkem kui terves toonases Risti vallas. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogule valmistatakse kinnitamiseks ette eelnõu, millega tunnistatakse kehtetuks Risti külje alla planeeritud golfiküla detailplaneering.

Golfiküla detailplaneeringu võttis Risti vallavolikogu vastu kümme aastat tagasi detsembris. Et golfikülast pole asja saanud, koostatakse nüüd Lääne-Nigula volikogule eelnõu see kehtetuks tunnistada põhjusel, et planeeritavate kinnistute omanikud tahavad selle elluviimisest loobuda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pudru
1 aasta tagasi

Taevatrepi ehitus Parteimajast Kuu peale algab kohe peale valimisi, ❤️

Pudru
1 aasta tagasi

Loobusin kosmodroomi ehitusest Läänemaal

tuttav
1 aasta tagasi

teema ju, rohukülas jaapani küla 1000 -le , salajõel sama, kiltsis tehnika küla, haapsalus elamukvartalid endise naftabaasi ja teraviljakombinaadi territooriumitel, lihakombinaadi plats jne, räämas lossiplats, omavalitsus ametnikel aferistide fantaasiatest suured lootused.

Arte
1 aasta tagasi
Reply to  tuttav

Ega ametnik pole spetsialist, et ta peaks oskama vahet teha, mis utoopia ja mis reaalne elu. Plaksutame rõõmsalt käsi ja reklaamime leheveergudel, kui näiteks Tagalahe mutta hakatakse ulmespaasid arendama. Dolce vita.

mis
1 aasta tagasi
Reply to  Arte

eest siis palka saab, kosmiliste utoopiate eest, risti sild, noarootsi sild, haapsalu – rohuküla raudtee jne, suuremas mastaabis via baltika