Läänemaa JK esindusmeeskond jäi võõrsil Tabasalule suurelt alla

Läänemaa jalgpalliklubi meeskond. Foto: Katarina Sits
Läänemaa jalgpalliklubi meeskond. Foto: Katarina Sits

Oktoobri esimesel päeval Tabasalu Arenal peetud esiliiga B 30. vooru mängus sai Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond tabeli eesotsas olevalt Tabasalult suure 0:7 kaotuse.

Alates augusti teisest poolest oli Läänemaa seni näidanud väga südikat mängu. Sinna perioodi jäi nii viiemänguline kaotusteta seeria kui napid allajäämised kõrgliiga mängijatega mehitatud FC Tallinna ja Tallinna JK Legioni meeskondadele. Samuti õnnestus läänlastel viimases omavahelises kohtumises Tabasaluga juuli lõpus kodust toonast tabeliliidrit 1:0 võita.

Varasemaltki on võistkonna mängule määravaks saanud vastase kiire edu. Nii juhtus ka seekord. Tabasalu läks 15. minutil juhtima ning seitse minutit hiljem teenisid ka penalti, mille edukalt realiseerisid. 45. minutil lõi Tabasalu oma kolmanda värava ning poolajale mingi 0:3 kaotusseisus.

Teisel poolajal teenisid vastased lisaks kaks penalti ning lõid Läänemaa võrku kaks veel vastuseta väravat. Kokkuvõttes suureskooriline 0:7 kaotus.

Tulemusega võitkonna peatreener Theimo Tülp arusaadavalt rahul ei olnud. „Mitmed isiklikud eksimused ning mõnede võtmemängijate eemalejäämine said seekord määravaks,” ütles Tülp.

Tülp tõi ka välja, et mängijad näitasid väsimuse märke. „Võimalik, et me ei olnud selleks mänguks kõige paremini valmistunud,” lisas ta. Igal sügisel tekib olukord, kus üliõpilased suunduvad taas pealinna, kuhu liiguvad ka treeningud. Haapsalus elavatel mängijatel tuleb treeningutel osalemiseks leida võimalus mitusada kilomeetrit sõita ning seeläbi väheneb märgatavalt treeningutel osalemise aktiivsus.

Meeskond jätkab võitlust liigasse püsima jäämise nimel pühapäeval, 9. oktoobril Haapsalu linnastaadionil, kus mängupartneriks Tartu JK Tammeka U21.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments