Linnusemuuseumis käib katuseremont

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnusemuuseumis käib katuse remont. Foto: Haapsalu linnus

Linnusemuuseumis käib katuse remont. Foto: Haapsalu linnus

Haapsalu piiskopilinnuse muuseumi sissepääs on juba mõnda aega kaetud valge kilega – põhjuseks katuseremont.

Läänemaa muuseumide juhi Anton Pärna sõnul on remondi põhjus katuse uue sissepääsupaviljoni ja vana osa ühenduskoht, mis ei pea vett. „Sealt ei sadanud otse sisse, aga suuremate sadudega lekkis,” ütles Pärn.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvaja
1 aasta tagasi

Arenguruumi on, varsti hakatakse remontima enne ehituse valmimisi.

Spetsoperatsioon
1 aasta tagasi
Reply to  Arvaja

See on juba juhtunud. Peatänava ülekäiguradade remontimist hakati arutama juba enne ametlikku avamist. See oli osav operatsioon, kuna niisama kuulda ei võetud, siis saadeti keegi sinna kukkuma ja nii pall veerema läkski ja saavutati oma tahtmine ikkagi.

Pähh
1 aasta tagasi

Juba remondivad? Krt siin tundub tõepoolest, et iga projektiga linnas on kahtlane. Paberite järgi tellitakse väga kallis tegija, aga töid teostatakse nagu oleks mingi sosseppade koondis tõepoolest. Pole viimasel ajal olnud objekte mida ei peaks kohe remontima hakkama. Mis toimub?

uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Nii uus ehitus ja juba lekib ?

valija
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Tahaks teada, mida linnavolikogu sellistest asjadest arvab? Selge, linnavalitsus ei võta endale mingit vastutust ja see kamp liigub naerusui edasi. Kas tõesti jagab volikogu jälle aasta lõpus vingeid preemiaid?

Mis
1 aasta tagasi
Reply to  valija

Preemiad on motivatsiooniks ja tänuks. Ametnik on ju teinud kõik selleks, et leida töötegijad ja viia projekt lõpuni. Ta ei saa ju teada, kas kipsimees laseb piisavalt kruve või mitte. Loogiline ju, et üks inimene ei pea teadma kõigest kõike. Pealegi ka eraettevõtetes jagatakse enne jõule preemiaid. Minuarust ilus komme. Enne pikki pühi oleks meil kõigil raha natuke rohkem vaja, kui muidu ju.

Maksumaksja
1 aasta tagasi
Reply to  Mis

Pole aga kuulnud teistes omavalitsustes sellist ämbrikolinat, mis Haapsalust pidevalt kostab.

Mis
1 aasta tagasi
Reply to  Maksumaksja

Kus seda kuulma peaks? Korra sai Võrru reisitud, siis tuli kohe kohalike poolt palju negatiivset sealse peaväljaku jms kohta. See vist Eesti inimesel kohe veres, et kiruda ja vinguda.Kogemuste põhjal tuleb nii välja.