Kinksi küla sõdib ühisprügikasti eest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Prügiauto püüdis Kinksi külas jõuda kõigi majapidamiste juurde ja jäädvusta tühisõite. Foto Urmas Lauri

Tuudi ja Kõmsi vahel paikneva Kinksi küla elanikud tahavad jätkata ühise prügikonteineri kasutamisega, kuid Lääneranna vallavalitsus on selles suhtes seni eriarvamusel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tavakodanik
1 aasta tagasi

See prügi värk on üldse üks naljakas asi.Pidavat meil juba mitu aastakümmet turumajandus olema aga prügifirmadele on täielik monopol.Vallavalitsus paneb prügivedaja paika ja siis saad lepingu,kus vedajal on 2-lehekülge õigusi ja teisel poolel ainult kohustused. Normaalne oleks,et valin ise millise firma valin. Kui on prügikast täis siis helistan,nii tekiks ka konkurents ja üks firma ei saaks sulle pähe istuda.

Oskar Lutsuvaim
1 aasta tagasi

Pole viga, Kinksi rahvas, pääsesite veel kergelt: Läänerannas võib sedagi juhtuda, et tullakse varastama ja peksma. Meelis Malk teab seda küll, aga kuni see tema õuel ei juhtu, see teadmine teda eriti häirivat ei näi ; )

Tegevusetus
1 aasta tagasi

Kolme aasta pärast kahjuks praegusel volikogul ennam asjatamist pole. Ega rahval loll ei ole.

aksel
1 aasta tagasi

Noh ,kus suur ekrenaut ja kisaja Malk nüüd on?? Miks ta ei võitle oma kodukoha eest. ??

eksole
1 aasta tagasi

veider on see elu. Posti kannatab küll ühisesse küla psotipunkti tuua, prügile on millegipärast vaja personaalselt läheneda. Hästi ei mõsita, kus see loogika on, ettevõtluse ja kapitalismiga siin seost ei ole.

Oijah
1 aasta tagasi

vallas on ametnikud unustanud, kes neile leiva lauale toob vist! Milleks astuda kogukonna tahtele vastu, selmet hoopis inimestele vastu tulla. Kummaline käitumine.

sõda
1 aasta tagasi

on jõudnud ka meie õuele

see
1 aasta tagasi
Reply to  sõda

on erioperatsioon

Jaan
1 aasta tagasi

Seal vallas on selle prügiveoga igavene jama.Ei kontrollita kellele kuulub kinnistu.
Lihtsalt võtakse andmed laest.Kui palud selgitust siis saad vastuse ega me ei nuhi inimeste järgi, kus keegi elab.Kunagi kuulus ju see sinule .Rahvasiku registrist pole seal midagi kuuldud.Terve kuu võttis aega,et selgitada neile ja lahkelt lubati ühendust võtta mida muidugi ei tehtud kordagi.

Jaanus
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Vaata kes meie vallas eesotsas on. Kari ebapädevaid tankiste.

Arvos
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Tuleb tagasi kutsuda vilets juhtkond siis.