Politsei: pelletiostja sai petta

Lääne Elu

info@le.ee

8. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et juuli lõpus soovis ettevõte osta internetileheküljelt 24 tonni pelleteid ja kandis üle ettemaksu 3108 eurot. Ostjal ei olnud aga hiljem enam võimalik müüjaga kontakti saada. Samuti ei ole saabunud tellitud pelletid ega ole tagastatud ettemaksuna üle kantud raha.

Tekitatud varaline kahju on üle 3100 euro.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ega
1 aasta tagasi

kes need olidki kes kirikus ka kitli peale said. makske aga ette

Oleks
1 aasta tagasi

Politsei võiks nimetada ka ennetavalt veebilehe nimetada,et rohkemaid pettuseid vältida

Oijah
1 aasta tagasi
Reply to  Oleks

Päriselt või? Võibolla nad võiks ette kanda ka, milliseid lehti nad uurivad ja nende omanike nime avlikustada, et teaksid juba enne kohut eemale hoida!? Peaga ka mõtleme, palun!

kandis
1 aasta tagasi

ju vabatahtlikult, milleks nüüd kurvastada

Ei tea
1 aasta tagasi
Reply to  kandis

Lootis vbl ise ka odavalt saada, tavaliselt raha ei teeni lihtsalt ja odavalt ka kvaliteeti ei saa. Nouh peaks alarm olema ju nüüdsel ajal alati, kui ettemaksu küsitalkse. Kui ei ole maksuvõlga, siis saab alati maksta siis, kui kaup käes ja arve tuleb, kui teistpidi, siis kotitakse vist juba neid, kes ammu isegi võlgu on. Võin ka eksida muidugi

patsiga poiss
1 aasta tagasi

Kahju muidugi, aga – oma viga.

Sinu tulevane linnapea Z nagu zorro
1 aasta tagasi

Kui täpne olla siis kahju on 8 eurot üle 3100.