Kunagine vallavanem Tiit Madisson sai Lihulasse ausamba

Kaie Ilves

kaie@le.ee

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Mehekõrgune pronksbareljee ga mälestuskivi avati Lihula pargis 2. septembri õhtul sadakonna vaataja pilgu all. Foto Andres Hion

Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) avas läinud reedel Lihula pargis mälestuskivi kunagisele Lihula vallavanemale Tiit Madissonile.

Madisson oli Lihula vallavanem aastatel 2002–2005. Lihula külje alla Laiandi tallu kolis ta 1998. aastal. „Järgmisel aastal olid valimised ja ma kutsusin ta Ühtse Lihula valimisliidu nimekirja,” meenutas Tiit Madissoni sõber, Lääneranna vallavolikogu liige Tiina Lobja.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taadu
1 aasta tagasi

Malk on võtnud esindada kõiki endisi läänlasi. See mees põeb ilmselgelt suurusehullustust, proovigu oma asjadega hakkama saada, pole vaja suud pruukida kui ” võimu ” pole.

jah
1 aasta tagasi

siis nädal hiljem moka otsast, aga miks peakski, võõras maakond ju

Meelis Malk
1 aasta tagasi
Reply to  jah

Jah – Peaks Sinuga natuke pragama, sest tegu on ikka Läänemaaga. See peab meil südames olema ja Läänemaa ajaleht on Lääne Elu. Aga see selleks, küll see õiglusetus saab ka ükskord oma õnnetu lõpu ja saame oma maakonna tagasi ja õiglus pääseb võidule. Just niisamuti nagu tuleb tagasi ka õige mälestuskivi “60 aastat Eesti kaitselahingutest” mille Tiit Lihulase püstitas. Mul on meeletult hea meel, et mälestuskivi Tiidule sai püsti ja vallavalitsejad olid selle poolt. Samavõrra on mul aga kurb ja olen natuke ka kuri, et valla valitsejad ei leidnud endas selgroogu ja julgust, et avada samal päeval lisaks Tiidu mälestukivile… Loe rohkem »

jah
1 aasta tagasi
Reply to  Meelis Malk

pole see töörahva lipp mingi läänemaa ajaleht copipastel bns-lt, teele kukkunud puud ülepäeva lehes aga tiidu sammast seltsimehed seltsilehest lihtsalt ignoreerisid

aksel
1 aasta tagasi
Reply to  Meelis Malk

Mismõttes PEAB OLEMA SÜDAMES??? Ei pea.