Lihulasse kerkib Tiit Madissoni mälestussammas

Kaie Ilves

kaie@le.ee


Mälestussamba savikavand

Kahe meetri kõrguse mustast graniidist ja pronksist mälestuskivi autor on skulptor Paul Mänd, see läks maksma 25 000 eurot ja avatakse 2. septembril Lihula pargis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanikuühiskond
1 aasta tagasi

Jääb mulje, et riik püstitab Madissonile mälestussamba. Tegelikult on see inimeste vabatahtlik annetus.

Kohalik
1 aasta tagasi

See mees ei vääri Lihulasse mingit ausammast. Jutt oli küll vägev aga teod midagi muud. Esiteks jäi ta Lihulas paljudele võlgu ja kuuldavasti kordus sama muster hiljem Eest
isse tagasi tulles.
Sellised teod mehelt kes pettis paljusid heauskseid toetajaid. Siin saate ise otsustada kui aateline ja tegude mees ta oli.

muidugi
1 aasta tagasi
Reply to  Kohalik

on tore nüüd parastada ja vabadust nautida, lastel teistel selle võitlusega tegeleda, ise vaikselt kõrvalt vaatajana rosinasaia nosida

Parz
1 aasta tagasi

Häbi tunde puudumine küll kedagi väärikaks ei tee , küll aga värvikaks. Härra ise oli pigem kõigiga ja kõigega opositsioonis ja jäi sinna ilmselt lõpuni. Rahu tema põrmule! Tänaseks on temalt teatepulga ülevõtnud SAPTK, kus tõde ja pada aetakse läbisegi.

milliselt
1 aasta tagasi
Reply to  Parz

vene kanalilt seda tõde vaatad

seltsimeestel
1 aasta tagasi

kraana ja kumminuiad valmis pandud