Taebla suvevolle võitsid Greete Tikerpuu ja Kristopher Aljaste

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 16

Fotod: Enn Kerge

Taebla suvevolle viimasel etapil võtsid mõõtu kuus meeskonda ja sama arv naiskondi.

Naiskondade turniiril võtsid kindla võidu Reilika Pikerpõld, Heliko Nukki, Roosa-Angeelika Antonov ja Ingrit Lang. Järgnesid Aive Aljaste, Alice Alberg, Riina Kopti ja Anu Ljubimova ning kolmik Riina Suits, Maret Valk, Triin Heilu.

Tasavägise meeste turniiri võitjateks krooniti Priit Nukki, Andres Kukk, Janar Kuld  ja Siim Siht. Teise kohaga pidid leppima Kristopher Aljaste, Lauri Lilleoks, Marko Olenko ja Gerard Marty ning kolmandana lõpetasid Maanus Jõevee, Gert Käsk, Eno Pertmann ja Jüri Suur.

Taebla Suvevolle 2022 naiste üldvõitja Greete Tikerpuu kogus 91 punkti. Järgnesid Reilika Pikerpõld 87, Riina Suits 84, Aive Aljaste 82 punktiga, Evelin Merilainen 81 ja Enge Edovald 80 punktiga. Taebla Suvevolles teenis reitingupunkte 30 naist.

Meeste võitjakarika viis koju Kristopher Aljaste, kes kogus kaheksa etapiga 83 punkti. Järgnesid Priit Nukki 77, Maanus Jõevee 74, Andres Kukk 73, Hendrik Naar 71 ja Taavi Käsk 70 punktiga. Punkte teenis 47 meest. Noorte arvestuses olid parimad Greetel-Rosiine Simson ja Kevor Jõgisalu, seenioridest (naised +35, mehed +40) Reilika Pikerpõld ja Priit Nukki. Parima perekonna karika võitsid taaskord Peeter Simson, Kaire Kuura ja Greetel Rosiine Simson.2022 Taebla Suvevolle parimateks kohtunikeks olid Kaire Kuura ja Meelis Nukki.

Erakordse saavutuse eest Eesti Võrkpalli Liidu aukirja ja karika pälvis Lauri Lilleoks. Visa spordimees on osalenenud läbi aegade kõikidel suvevolle etappidel! Seekordne, 2022 aasta Suvevolle oli  12-nes.

Etapi auhinnalaua katsid Keisri Köök OÜ (Häädemeeste mineraalvesi), Aablu OÜ (Pruulikoda KOLK) ja Eesti Võrkpalli Liit.

Kaheksa etapi kokkuvõttes paremaid auhindasid kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp ja Nevi OÜ.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments