Söök, jook ja retrodisko: Haapsallu tuleb suur ratastel toidutänav

Lääne Elu

info@le.ee

Karja tänav täitub toidu pakkujatega. Foto: Marek Metslaid
Karja tänav täitub toidu pakkujatega. Foto: Marek Metslaid

Laupäeval, 23. juulil täitub Haapsalu Karja tänav rikkaliku söögi ja joogivalikuga. Viimaseid trende tänavatoidus ukraina köögist itaalia gelatodeni pakuvad Eesti ja lähiriikide ratastel toiduvalmistajad. Esmakordselt nii suurelt Haapsalus toimuv gastronoomiapäev pakub nii peenemaid maitseelamusi kui juba tavakssaanud lemmikuid.

Kokku oodatakse Haapsalu suvisele tuiksoonele üle 50 söögipakkuja. Toidutänav võtab kaane pottidelt kell 12 ning lõpetab retrodiskoga südaööl. Päeva sisustavad minipannkoogi söömise võistlus, erinevad muusikalised DJ-setid ja mini-lõbustuspark. Üritus on kõigile tasuta.

„Toidutänavate traditsioon on Eestis suures tõusujoones,” ütles ürituse üks korraldajatest Reno Hekkonens. „Juunis külastas Tallinna toidutänavat lauluväljakul üle 20 000 inimese ning eelmisel nädalavahetusel oli Tormas samuti väga palju huvilisi,” lisas Hekkonens.

Peale Haapsalu toidutänava sel laupäeval toimub 12. ja 13. augustil pealinna lauluväljakul Tallinn Food Truck Festival.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik.
1 aasta tagasi

Kohalikud küll ei jõua oma madala palgaga sinna einestama minnagi. Tallinn, Tartu, Pärnu kliendid saabuvad rahakotid puuga seljas ja saavad seda lubada.

Artur
1 aasta tagasi

Kas Sermat seda üritust üldse lubab korraldada?

Küll jah
1 aasta tagasi
Reply to  Artur

See vast ei kesta hommikuni. Südaööl saab läbi ju

Näljased
1 aasta tagasi

Tänaval söömist propageeritakse tohutult, see on võõras ajuvaba kultuur, mis meile peale surutakse. Terved tänavad pannakse kinni, et sajad inimesed saaks ühes pikas lauas oma kodunt kaasa võetud toitu süüa…… anna abi!

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Näljased

Toit tulebki kodunt kaasa võtta. Osta sealt küll midagi ei jaksa.

Hea Okkupant
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Te ei pea endaga toitu tooma, vaid viina. Üldiselt on tänavatoit hea, kuid kavatsesin sel suvel kaalust alla võtta. Ja säästa raha

Huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  Näljased

Väljas ilusa ilmaga on ju hea süüa, miks see ajuvaba on ma ei saa aru? Meil on pikad külmad kuud enanus aastast, siis võib ja tahabki toas süüa. Sööma peab!

miljöö
1 aasta tagasi
Reply to  Huvitav

vastavusse viimiseks võiks sellised üritused korraldada prügimäel, aga vaba aja veetmiseks on linnaelanikele pakkuda pöhiliselt sööki ja jooki ja seda ajuvaba hinnaga

Huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  miljöö

Jälle ajuvaba !? Mis selle ajuga on koguaeg? 🤣 Kui inimesed on nõus ostma, siis ju kõik toimib nii nagu peab. Kui inimesed ei osta, siis viiakse hinnad odavamaks.

kui
1 aasta tagasi
Reply to  Huvitav

küsimus on rahas võiks siis ju kõik need üle vahemere tulevad näljased haapsallu suunata , siin saab posti tn. süüa ja juua

Sass S
1 aasta tagasi
Reply to  Huvitav

Suvi läbi pidu – talvel riik aita mul pole raha !