Rock in Haapsalu festivalile lapsevankriga ei pääse

Lääne Elu

info@le.ee

Sülelapsed ja lapsevankrid pole Rock in Haapsalu festivalile lubatud. Foto arhiiv

Festivali Rock in Haapsalu aial ei lubata lossihoovi ohtlike esemete kõrval ka lapsevankritega, teatas festivali korraldus- ja turvatiim.

Ka väikelapsi ja eriti imikuid soovitatakse rokkfestivalile mitte kaasa võtta. “Festivali korraldajale on tulnud palju küsimusi, kas imikutega tulles peab ostma lisapileti ja kas on tagatud lastevankritega ligipääs kontserdialale,” ütles Rock in Haapsalu avalike suhete juht Reno Hekkonens. “See pani meid muretsema, sest imikutega rahvarohkele rokkfestivalile tulles seatakse lapse tervis ohtu,” kommenteris Hekkonens.

Festivali esindajate sõnul on kuni 8aastastele (k.a) lastele on dokumendi näitamisel sissepääs tasuta. “Soovime kindlasti noortele pakkuda maailmatasemel rokk-kontserdi elamust, kuid suhtume väga negatiivselt ideesse tulla koos sülelaste või imikutega,” lisas festivali esindaja. “Loomulikult pole meil õigus kedagi keelata seda tegemast, kuid paneme vanematele südamele, et Rock in Haapsalule tuleb väga palju inimesi, muusika on vali ning puhkenurki ja lastealasid ei ole,” lisas ta.

Võimalikku ohtu ennetades on Rock in Haapsalu territooriumile keelatud siseneda lastevankritega, sest suurte rahvamasside tõttu võib kärus oleva väikelapse tervis ohtu sattuda. “Proovime vältida kõiki riske – lastevankris olev väikelaps võib saada kannatata juhul kui keegi peaks kogemata komistama või kukkuma vankrile,” kommenteeris Hekkonens.

Lisaks, nagu festivalidel tavaks, on kontserdialale keelatud siseneda terariistadega, oma toidu- ja joogiga, klaastaaraga, vihmavarjudega. Enne festivalile tulekut tasuks kindlasti uurida ürituse kodulehelt linnas sel päeval kehtivat liikluskorraldust ja autode parkimisvõimalusi.

Külastajatel soovitatakse tutvuda eeskirjadega aadressil  https://rockinhaapsalu.ee/#eeskirjad

Festival Rock in Haapsalu on sel aastal ühepäevane ja peetakse 21. juulil Haapsalu linnuses. Festivalil esinevad Sibyl Vane, Colours of Bubbles Leedust ja The Ilves Sisters. Selleaastane peaesineja on muusikasensatsioon 2Cellos.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
herr Ligi
5 aastat tagasi

kiiduväärt otsus.
Ja nii pääseb rohkem kaadrit kontserdile ja ka suurem liikumisvabadus.

Kodanik
5 aastat tagasi

Ah, öelge otse välja, et vankrid on keelatud seetõttu, et nendega on võimalik igasugu kraami sisse smuugeldada.