1

Juhan Lukk tuli Eesti meistriks triatlonis

Lääne Elu

info@le.ee

Juhan Lukk.
Juhan Lukk.
Pühapäeval peeti Valga triatloni raames Eesti meistrivõistlused olümpiadistantsil (1,5+40+10km).
Triatloni võitis tartumaalane Henry Räppo(1.53,20) kes tuli esimest korda olümpiadistantsil Eesti meistriks. Läänlane Juhan Lukk (65-69 a) – 2.48,52 (üldarvetuses 180.koht) tuli Eesti meistriks oma vanuseklassis.
Kokku lõpetas põhirajal võistluse  203 triatlonisti. 1, 5 km ujuti 19,4kraadises Pedeli paisjärves, mille ümber kulges ka 2,5 km jooksurada, mida tuli läbida neli korda.
Malle Elvet
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
noh
noh

vahva

wpDiscuz